Frederikssund Kommunes logo

Nyhedsarkiv for 2021

14. oktober 2022Præmier til cykelglade børn

Alle Børn Cykler er en landsdækkende cykeldyst, hvor det gælder for skoleklasser om at have flest cykeldage. Torsdag blev der delt præmier ud til vinderklasserne.
1. A på Frederikssund Private Realskole. Foto: Frederikssund Kommune.

12. oktober 2022Pulje til frivilligt socialt arbejde

Der er ansøgningsfrist til puljen til frivilligt socialt arbejde - §18-puljen – den 1. november. Alle frivillige foreninger, sammenslutninger mv. kan søge puljen.
To hænder rækker ud efter hinanden. Foto: Colurbox.

11. oktober 2022En god madpakke skaber sund balance

Et godt børneliv handler om mange forskellige ting, for eksempel tid til leg, omsorg, læring og udvikling. Men det handler også om sundhed, bevægelse, ordentlig mad og kropsforståelse. Det sætter projektet Børneliv i sund balance fokus på.
Elever fra 2. klasse vælger gnavegrønt. Foto: Frederikssund Kommune.

7. oktober 2022Folketingsvalg 1. november 2022

Der holdes valg til Folketinget tirsdag den 1. november 2022. Fra den 11. oktober til den 28. oktober kan du brevstemme til valget. Borgercenteret holder ekstraordinært åbent tirsdag den 11. oktober kl. 10-12 for afgivelse af brevstemmer. Læs her hvor og hvornår du i øvrigt kan brevstemme samt om hjælpemidler til synshandicappede mv.
Blyant sætter kryds. Foto: Colourbox.

6. oktober 2022Vil du være frivillig ved folketingsvalget?

Har du lyst til en dag i demokratiets tegn? Så har du nu mulighed for at melde dig som frivillig tilforordnet ved det kommende folketingsvalg den 1. november 2022.
Tilforordnet viser vælger hen til stemmeboks. Foto: Colourbox.

5. oktober 2022Handicap- og psykiatripolitik i høring

Udkast til Handicap- og psykiatripolitik 2023-2026 for voksenområdet sendes i offentlig høring fra den 5. oktober til den 6. november 2022.
Fem hænder holder om hinandens håndled og danner en cirkel. Foto: Colourbox.

5. oktober 2022Tre nominerede til Kulturpris 2022

Der er fundet tre nominerede til årets kulturpris. Alle tre har bidraget til kulturen i Frederikssund Kommune, men på hver deres måde. Vinderen bliver afsløret ved prisoverrækkelsen onsdag den 12. oktober.
Foran Langes Magasin i Frederikssund ses navnene på alle de tidligere modtagere af Kulturprisen. Foto: Frederikssund Kommune.

4. oktober 2022Fælles ansvar at anmelde rotter

Det er en pligt at anmelde det til kommunen, hvis du ser en rotte, eller bare tegn på en rotte – også selvom det ikke er hjemme hos dig selv. Som grundejer har du også pligt til at renholde og rottesikre din ejendom.
Rotte ved husmur. Foto: Colourbox.