Frederikssund Kommunes logo

Nyhedsarkiv for 2021

24. januar 2023Analyse af detailhandlen i Frederikssund Kommune

Frederikssund Kommune har igangsat en analyse af detailhandlen i hele kommunen. Analysen skal give et samlet overblik over butikkerne i Frederikssund Kommune og være med til at sikre, at detailhandlen også i fremtiden er attraktiv for både kunder og handelsdrivende.
Lommeregner, kuglepen og regneark. Foto: Colourbox.

23. januar 2023FGU slog dørene op

FGU Nordsjællands afdeling i Skibby holdt forleden åbent hus for unge uddannelsessøgende, for at vise hvor mange muligheder institutionen kan tilbyde.
To fade med kager produceret af skolens elever. Foto: Frederikssund Kommune.

18. januar 2023Genmæle i sag om fødsel

Flere medier omtaler i disse dage en sag, hvor Frederikssund Kommune angiveligt skulle have bedt et hospital om at igangsætte en fødsel, så fjernelsen af et barn kunne ske inden juleferien. I nedenstående kommenterer Frederikssund Kommune på sagen.
Rådhusets hovedindgang. Foto: Frederikssund Kommune.

12. januar 2023Kronprins Frederiks Bro skal renoveres

I marts og april skal Vejdirektoratet i gang med en større renovering af Kronprins Frederiks Bro. Det betyder lukning af kørebanerne på broen i seks uger, og kun cyklister og fodgængere kan benytte broen, mens arbejdet står på.
Biltrafik på Kronprins Frederiks Bro. Foto: Vejdirektoratet.

12. januar 2023Studerende viser forslag til nye byrum i Frederikssund

En gruppe studerende i landskabsarkitektur ved Københavns Universitet har i længere tid arbejdet med nye byrum for Frederikssund bymidte. Resultatet af deres anstrengelser skal nu vises frem ved en udstilling i Jernbanegade i Frederikssund den 19. januar.
Frederikssund bymidte set fra luften. Foto: Frederikssund Kommune.

10. januar 2023Gratis rådgivning til virksomheder i turistbranchen

Virksomheder i turistbranchen kan nu søge om at deltage i et gratis rådgivningsforløb, hvor man lærer at lave klimaregnskab og planer for reduktionsmål mv. Ansøgningsfristen er 31. januar.
Jægerspris Slot. Foto: Frederikssund Kommune, Kenneth Jensen.

6. januar 2023Vestforbrænding udleder ikke PFAS

Vestforbrænding har gennemført en omfattende undersøgelse af forekomster af PFAS på deres anlæg i Glostrup. Analyseresultaterne viser, at Vestforbrænding ikke udleder PFAS til omgivelserne. Vestforbrænding er ejet af 19 kommuner herunder Frederikssund Kommune.
Lille vandløb i en skovbund. Foto: Colourbox.

5. januar 2023Vægtergangen i Slangerup indviet

Onsdag den 4. januar fik Slangerup Vægterkorps et længe næret ønske opfyldt. Et vejstykke ved Slangerup Administrationscenter blev navngivet Vægtergangen.
Det nye skilt med vejnavnet Vægtergangen. Foto: Frederikssund Kommune.

3. januar 2023Kom til KOL-café 24. januar

Nu inviterer vi igen til KOL-café på Nordsjællands Hospital i Frederikssund, hvor alle interesserede er velkomne. Temaet er denne gang ”KOL, livskvalitet, håb og håblinger”.
En tidligere KOL-café afholdt på Elværket i Frederikssund. Foto: Frederikssund Kommune.