Frederikssund Kommunes logo

Nyhedsarkiv for 2021

15. marts 2023Store Trafikdag skal gøre elever mere sikre i trafikken

De ti farligste år i trafikken er, når man er 15-25 år gammel. Derfor skal det nye initiativ ”Trafikdag”, som afvikles den 29. marts på skolerne i Frederikssund Kommune klæde de unge endnu bedre på til at bevæge sig rundt i trafikken.
Den lille cyklistprøve i 2022 på Slangerup Skole afd. Byvang. Foto Frederikssund Kommune.

8. marts 2023Kronprins Frederiks Bro lukker i seks uger

Vejdirektoratet skal i gang med en større renovering af Kronprins Frederiks Bro. Det betyder lukning af kørebanerne på broen fra den 13. marts til den 22. april, og kun cyklister og fodgængere kan benytte broen, mens arbejdet står på.
Biltrafik på Kronprins Frederiks Bro. Foto: Vejdirektoratet.

8. marts 2023Stor interesse for klimaaften

Mellem 150 og 200 interesserede deltog tirsdag den 7. marts i fejringen af DMI’s 150-års jubilæum på Frederikssund Gymnasium. Her kunne de høre bl.a. Jesper Theilgaard fortælle om, hvad vi kan vente os af fremtidens klima.
Borgmester Tina Tving Stauning byder velkommen til klimaaftenen. Foto: Frederikssund Kommune.

6. marts 2023Fokus på at få flere med i fællesskaber

Frederikssund Kommune vil sætte spot på de mange muligheder, der er for at være med i fællesskaber i kommunen. Det sker på den første af i alt tre FrederiksSund Dage i foråret 2023.
Kvinde står i naturen og fortæller til nogle, der står og lytter. Foto: Frederikssund Kommune, Kenneth Jensen.

2. marts 2023Fjernvarme et skridt nærmere

På Frederikssund Byråds møde i september 2022 godkendte Byrådet et fjernvarmeprojekt fra I/S Vestforbrænding for Vinge, St. Rørbæk og Strandvangen i Frederikssund. Med Egedal Kommunes godkendelse af den del af projektet, der ligger i Egedal Kommune er fjernvarmeprojektet nu et skridt nærmere.
Radiatortermostat. Foto: Colourbox.

1. marts 2023Tekniske problemer med telefonerne

OPDATERET 1. marts kl. 10:17:
Telefonerne virker igen.
--
Oprindelig tekst:
Onsdag den 1. marts oplever vi desværre problemer med telefonerne. Det betyder, at man i øjeblikket ikke kan få kontakt til Frederikssund Kommunes Callcenter.
Rådhusets hovedindgang. Foto: Frederikssund Kommune.

23. februar 2023Kom til temaaften om ordblindhed

Mandag den 20. marts 2023 er der temaaften om ordblindhed og alle er velkommen til at komme og høre mere om arbejdet med ordblindhed i Frederikssund Kommune.
Barn læser i en bog. Foto: Pixabay.

23. februar 2023De nominerede er fundet til Idræts- og Lederpriser

Hvert år uddeler Folkeoplysningsudvalget priser til foreningslivets dygtige sportsfolk og engagerede frivillige ved en årlig prisfest. I år har Folkeoplysningsudvalget valgt at nominere tre potentielle vindere til hver kategori.
Sidste års vinder af Lederprisen Claus Halberg, Slangerup Dartklub, og vindere af Fritidsprisen Erik Ejegod Gruppe, Det danske spejderkorps, Kenneth Jensen, formand for Folkeoplysningsudvalget.  Foto: Frederikssund Kommune.

22. februar 2023Deltag i årets affaldsindsamling

Danmarks Naturfredningsforening og Frederikssund Kommune samarbejder igen i år om at befri naturen for affald. Og du kan være med. Se her hvor du kan deltage eller opret dit helt eget arrangement.
Flere affaldssække fyldt med affald. Foto: DN.