Frederikssund Kommunes logo

Rekruttering

Lad virksomhedskonsulenterne hjælpe med at finde din nye medarbejder. Vi bistår dig i hele processen fra oprettelse af jobannonce til søgning efter ledige kandidater med rette kompetencer, så du kun skal forholde dig til de mest relevante ansøgere.

Eller find selv din nye medarbejder:

JobAG - Jobnet for arbejdsgivere 

Jobnet for Arbejdsgivere (JobAG) er et værktøj, der kan hjælpe dig med at finde din nye medarbejder.  

Hvis du sender en jobordre på JobAG, så hjælper vi med at finde kvalificerede kandidater til dig.

Du kan selv oprette gratis jobannoncer og CV-agenter eller søge i 150.000 CV'er og kontakte kandidater direkte på mail eller telefon.

Har du brug for hjælp, så ring direkte til en virksomhedskonsulent.

Vi hjælper også gerne med at udforme en jobbeskrivelse.

Læs mere om JobAG

CV-søgning på ledige kandidater 

Vi søger efter kandidater til din virksomhed gennem aktive CV på Jobnet.

Vi har adgang til alle ledige i alle brancher, hvis de har et aktivt og søgbart CV på Jobnet.

Kontakt Job- og Virksomhedsindsats - ring direkte til en virksomhedskonsulent.

Job på fuldtid og deltid

Når vi hjælper dig i rekrutteringsprocessen, tager vi selvfølgelig udgangspunkt i dit behov som virksomhed. Derfor hjælper vi både med at søge medarbejdere til fuldtids- og deltidsstillinger.

Kontakt Job- og Virksomhedsindsats - ring direkte til en virksomhedskonsulent.

Job med få lønnede timer 

Mangler du en medarbejder til at løse en engangsopgave? Eller har du måske brug for en, der kan træde til i spidsbelastningsperioder i forbindelse med sæsonarbejde eller ferie?

Så kan jobs med få lønnede timer i din virksomhed være løsningen.

Med få lønnede timer får din virksomhed løst en specifik ad-hoc opgave uden at skulle fastansætte en medarbejder. Samtidig hjælper du en ledig kandidat til at få foden indenfor eller tilbage på arbejdsmarkedet.

Kontakt Job- og Virksomhedsindsats - ring direkte til en virksomhedskonsulent.

Job med løntilskud

Når du ansætter bestemte kandidater, kan du muligvis få løntilskud i en periode, hvor du vurderer medarbejderen, inden du vælger, om du fortsætter ansættelsen uden løntilskud.

Løntilskud kan søges for en kandidat, der:

  • har været ledig i mindst seks måneder

eller

  • er ufaglært
  • er enlig forsøger
  • er over 50 år
  • er førtidspensionist
  • er nyuddannet med varigt handicap
  • er udlænding/flygtning

Varighed

Din virksomhed kan typisk få løntilskud i op til seks måneder.   

Sådan gør du

Ansøg om at oprette en løntilskudsstilling - Vitas er et online blanketsystem, hvor jobcenteret modtager og behandler din ansøgning.

Når din ansøgning er blevet godkendt, modtager du via Vitas en løntilskudsbevilling. Herefter kan du søge om udbetaling af refusion af løntilskuddet på Virk.dk – dog først efter udbetaling af løn. Løn- og ansættelsesvilkår skal følge den almindelige overenskomst på området.

Vi hjælper dig

Har du Ikke selv en kandidat, hjælper vi dig gerne med at finde én.

Kontakt Job- og Virksomhedsindsats - ring direkte til en virksomhedskonsulent.

Krav for oprettelse af løntilskud

En person ansat med løntilskud må ikke erstatte almindeligt ansatte medarbejdere. Der skal være et rimeligt forhold mellem ansatte med og uden løntilskud i din virksomhed. En repræsentant for medarbejderne på arbejdspladsen skal være med til at sikre, at reglerne overholdes og underskrive på løntilskuds-ansøgningen.

Læs mere om løntilskud

Fleksjob

Du kan ansætte en medarbejder i fleksjob få timer om ugen til at løse mindre opgaver, som det ellers kan være svært at finde medarbejdere til.

Du udbetaler kun løn for de timer, som medarbejderen arbejder. Derudover får den fleksjobansatte en supplering op til de 37 timer fra sin hjemmekommune, et fleksløntilskud.

Flere fordele ved fleksjob

Der er ingen begrænsninger for, hvilken type job der kan oprettes som et fleksjob, bortset fra elevstillinger.

  • En fleksjobber er omfattet af de almindelige vilkår på arbejdspladsen, så der er ikke mere administrativt arbejde end med øvrige medarbejdere.
  • Din virksomhed tager et socialt ansvar og giver en person med nedsat arbejdsevne en mulighed for at være en del af arbejdsmarkedet.

Ved sygdom får din virksomhed sygedagpengerefusion fra første fraværsdag.

Sådan gør du

Kontakt Job- og Virksomhedsindsats - ring direkte til en virksomhedskonsulent - og beskriv fleksjobbet og den profil, du søger. Så finder vi egnede kandidater til fleksjob-stillingen.

Jobrotation

I Jobrotation deltager fastansatte medarbejdere i uddannelse i arbejdstiden, mens ledige ansættes som vikarer i uddannelsesperioden.

Læs mere om jobrotation på star.dk

Voksenlærling

En voksenlærling er en person over 25 år, der gennemfører et lærlingeforløb med skiftevis skole- og oplærings- eller praktikperioder.

Ønsker du at ansætte en voksenlærling, med eventuel mulighed for at få tilskud til lønnen, kan du læse mere om voksenlærlingeordningen hos Uddannelse og opkvalificering, eller du kan kontakt Job- og Virksomhedsindsats - Kontakt Job- og Virksomhedsindsats - ring direkte til en virksomhedskonsulent