Frederikssund Kommunes logo

Digitale muligheder

Om digitale muligheder - dine muligheder når det passer dig.

Jobnet for Arbejdsgivere - JobAG

På JobAG kan du afgive jobordre og lade os hjælpe dig med at finde kvalificerede medarbejdere. Du kan oprette gratis jobannoncer og CV-agenter eller søge i 150.000 CV'er og kontakte kandidater direkte på mail eller telefon.

Opret jobannonce på JobAG - Jobnet for Arbejdsgivere.

Derudover kan du også gratis få jobcenteret til at oprette din jobannonce for dig.  Kontakt en af vores virksomhedskonsulenter allerede i dag for at komme i gang!

Se virksomhedskonsulenterne og deres kontaktoplysninger.

Vitas

Med Vitas kan din virksomhed ansøge om at oprette job med løntilskud, en virksomhedspraktik, en IGU-aftale (Integrations Grund Uddannelse) eller søge tilskud til en voksenlærling.

Ansøg via Vitas.bm.dk 

Virk.dk

På Virk.dk kan din virksomhed søge om refusion af sygedagpenge, løntilskud og barselsdagpenge, anmelde sygefravær og raskmelde medarbejdere.

Søg om refusion på Virk.dk

Søg om sygedagpengerefusion fra første sygefraværsdag - søg en § 56-aftale.

Har du medarbejder med en kronisk sygdom, kan du indgå en § 56-aftale for din medarbejder og få sygedagpengerefusion fra første sygefraværsdag. Medarbejderen kan også selv søge.

Søg en § 56-aftale via selvbetjening  

Indberetning - fleksjob og flekslønstilskud

Din virksomhed skal ved oprettelsen af et fleksjob eller fleksløntilskud oplyse fuldtidslønnen for den ansatte. Det samme gælder, når der sker ændringer i løn, pension eller lignende. 

Ansøg om til fleksjob og flekslønstilskud

Har du brug for hjælp, så ring på hverdage direkte til en virksomhedskonsulent