Frederikssund Kommunes logo

Få bedre bredbånd

Interesseret i at få bedre internet?

Energistyrelsen har lavet en guide, hvor du kan læse om, hvad man kan gøre som borger eller virksomhed for at styrke den lokale mobil- og bredbåndsdækning. 

Forstærk signalet på dit mobile bredbånd

En mulighed er at anvende en ekstern antenne. Det kan du læse mere om i YouSee´s artikel: Forstærk signalet på dit mobile bredbånd med en ekstern antenne. Du kan også finde inspiration på bedresignal

Anlæg som forstærker mobilsignaler er som udgangspunkt ikke lovlige at anvende.  En bedre mobildækning med ekstern antenne kan opnås ved at henvende sig til sit mobilselskab. Du kan læse mere om reglerne om brug af anlæg til at forstærke mobilsignaler. Yderligere information på Energistyrelsens hjemmeside.

Wi-Fi-opkald kan forbedre den indendørs mobildækning

Kommer din internet forbindelse fra fibernet eller en anden kablet teknologi, men bor du, hvor mobilsignalet generelt er dårligt?  Hvis du har en Wi-Fi forbindelse (lokalt trådløse netværk) på adressen, så kan Wi-Fi-opkald være en mulighed. Du skal have en telefon og en mobiloperatør, der understøtter Wi-Fi-opkald.

Wi-Fi opkald kan også give en bedre mobildækning indendørs, hvis du bor i en ejendom, hvor isolering og byggematerialer i øvrigt begrænser din indendørs mobildækning. Du skal kontakte din mobiloperatør for yderligere information.

Tag dialogen med udbyderne og få afklaret, hvad de kan gøre for dig

På Tjek dit net kan du finde alle udbydere på din adresse - Se yderligere information.

YouSee´s Landdistriktsinitiativ kan du læse mere om på deres hjemmeside, hvor du også finder kontaktoplysninger.

Fibia giver dig mulighed for at tilkendegive, at du ønsker fiber. Du kan også melde dig som ildsjæl og hjælpe med at få fibernettet til dit område. Yderligere information på Fibias hjemmeside.

Net1 leverer mobilt bredbånd ved at udnytte 450-MHz frekvensen. Yderligere information og kontaktoplysninger på hjemmeside for N1.

Er du bredbåndsleverandør og/eller kan du hjælpe vores borgere og virksomheder med at få bedre bredbånd? Så hører vi gerne om jeres løsning.