Frederikssund Kommunes logo

Nyhedsarkiv for 2022

8. marts 2021Flere flytter til Frederikssund Kommune

Antallet af tilflyttere, som valgte at bosætte sig i Frederikssund Kommune i 2020 var det højeste siden kommunen blev dannet i 2007. En ny bosætningsstrategi skal sætte yderligere turbo på tilflytningen.
En person ror kajak mod solnedgangen. Foto: Emil Kuhlmann.

8. marts 2021Smitten faldet lidt igen

De seneste syv dage er 16 borgere i Frederikssund Kommune konstateret smittet med Covid-19. Det er et fald, og samtidig er testkapaciteten øget. Læs ugens coronastatus her.
Nyt kviktestcenter i den gamle svømmehal i Frederikssund. Foto: Frederikssund Kommune.

5. marts 2021Nye faglokaler sætter høj standard

I slutningen af 2020 havde håndværkerne travlt med at renovere faglokaler på Ådalens Skole. De opdaterede lokaler sætter nu en høj standard for undervisningen og er netop taget i brug til glæde for både elever og lærere.
Det nye lokale til madkundskab er taget i brug til stor glæde for elever og lærere. Foto: Frederikssund Kommune.

4. marts 2021Nye fællesskaber med Boblberg

Savner du nogen at gå en tur med? Eller vil du gerne lave en læsegruppe? Måske vil du bare gerne finde nogen at snakke med? Så kan Boblberg hjælpe dig med at finde nye fællesskaber.
Boblberg fyldt med bobler.

3. marts 2021Lær fluebinding med Fishing Zealand

Fishing Zealand har ved tidligere lejligheder arrangeret masser af hyggelige fluebindingsaftener, men da det ikke er muligt at mødes fysisk grundet Covid-19, bliver der i stedet udgivet en række videoer om fluebinding.
Mand ved arbejdsbord med grej til fluebinding. Foto: Fishing Zealand.

1. marts 2021Smitten stiger lidt igen

På en uge er smitten steget fra 9 til 25 smittede inden for den seneste uge i Frederikssund Kommune. Læs her ugens coronastatus, der blandt meget andet handler om en ny vaccinationshotline hos kommunen.
Forskellige mundbind ligger på et bord. Foto: Frederikssund Kommune, Kenneth Jensen.

1. marts 2021Hjælp til at finde vej gennem vaccinationsjunglen

Mange borgere har af gode grunde svært ved at få klar besked og støtte til at finde rundt i vaccinationsindsatsen. Derfor sætter Frederikssund Kommune nu øget fokus på at gøre det nemmere for borgerne at finde information om vaccinationerne.
 Vaccineglas og kanyler ligger klar på et bord. Foto: Frederikssund Kommune, Kenneth Jensen.