Frederikssund Kommunes logo

Nyhedsarkiv for 2022

17. maj 2021Pårørendegrupper åbner igen

Nu begynder Frederikssund Kommunes pårørendegrupper for ægtefæller til demensramte igen. Det foregår på Østergården den tredje onsdag i hver måned.
To hænder rækker ud efter hinanden. Foto: Colourbox.

17. maj 2021Genåbning giver stigende smitte

Genåbningen af samfundet kan aflæses direkte i antallet af nye smittede med Covid-19. I Frederikssund Kommune er der konstateret 57 nye smittede på en uge. Der er dog stadig langt til risiko for nedlukning af kommunen. Læs ugens coronastatus her.
Kø ved testcenteret på Lundevej i Frederikssund. Foto: Frederikssund Kommune.

12. maj 2021Digital hjælp til SMV’er

Små og mellemstore virksomheder kan nu søge puljemidler til digital omstilling af virksomheden. Der åbnes for ansøgning den 26. maj, og interesserede har 48 timer til at indsende ansøgningen.
Fingre på tastatur. Foto: Frederikssund Kommune, Kenneth Jensen.

10. maj 2021Brug 2 sekunder mere på at orientere dig i krydset

De kommende uger sætter vi fokus på de mange kryds, hvor cyklister og bilister møder hinanden hver dag. Heldigvis går det godt de allerfleste gange. Men det er, når biler og cykler mødes i kryds, at de fleste alvorlige ulykker sker med cyklister.
Kampagneplakat i vejsiden. Foto: Frederikssund Kommune.

10. maj 2021Nye møbler styrker læringsmiljøer på skolerne

Med fremrykningen af anlægsinvesteringer i 2020 blev det muligt at købe nyt inventar til folkeskolerne i Frederikssund Kommune. Der er købt møbler med mere for næsten 10 millioner kroner til stor glæde for både elever og medarbejdere.
Nye borde og stole i klasserne på Fjordlandsskolen. Foto: Frederikssund Kommune.

10. maj 2021Husk at lade dig teste

Med endnu mere genåbning er det fortsat vigtigt, at man husker at lade sig teste. Det er nemlig med til at holde smitten under kontrol og bryde smittekæderne tidligt.
Mundbind og masker. Foto: Frederikssund Kommune, Kenneth Jensen.

7. maj 2021Dans, bevægelse og leg i børnehøjde

Mere end 70 børn fordelt på seks børnehuse har igennem fem workshops danset en bog sammen med en professionel danser. Det har givet masser af gode oplevelser med dans, bevægelse og historiefortælling.
To piger og en dreng er koncentrerede og glade i dansen. Foto: Frederikssund Kommune.

6. maj 2021Idrætsanlæg er blevet miljøcertificeret

Frederikssund Idrætsanlæg er blevet certificeret som Green Sport Facility. Certificeringen handler om miljø og bæredygtighed, og den gælder samtlige anlæg som Frederikssund Idrætsanlæg driver og administrerer.
Diplomer for miljøcertificering af Frederikssund Hallerne, Frederikssund Idrætsby og Kignæshallen. Foto: Frederikssund Kommune.

6. maj 2021Sorterer du papiraffaldet rigtigt?

Papiraffald kan genanvendes, men forkert sortering betyder at en masse papir ikke bliver genanvendt. Her kan du med et lynkursus få opdateret din viden om papirsortering.
Genbrugsbeholdere i Kulhuse. Foto: Frederikssund Kommune, Kenneth Jensen.

5. maj 2021Sådan åbner kultur, idræt og skoler

Flere fritids- og kulturtilbud samt skolerne kan genåbne fra 6. maj. Skolerne er klar til alle elever fra 10. maj, og svømmehallerne åbner dørene den 8. maj.
Legende børn i den nye svømmehal i Frederikssund. Foto: Frederikssund Kommune,, Kenneth Jensen.