Frederikssund Kommunes logo

Nyhedsarkiv for 2022

21. marts 2023Forskellige fællesskaber bød indenfor

Flere i fællesskaber er temaet for den første af tre FrederiksSund Dage, og derfor bød forskellige fællesskaber nye ansigter indenfor tirsdag den 21. marts. Hele dagen var der rig mulighed for at møde foreninger, organisationer med flere i jagt på et nyt fællesskab.
Nørklerne har indtaget sofaerne i Røde Kors butikken i Frederikssund. Foto: Frederikssund Kommune.

17. marts 2023Rettidig justering af budget 2023

Frederikssund Kommunes Økonomiudvalg og Byråd skal tage stilling til en række justeringer af budget 2023. Det er nødvendigt at gøre allerede nu for at sikre, at økonomien holdes på sporet, og at servicerammen bliver overholdt.
Danske sedler og mønter. Foto: Colourbox.

15. marts 2023Store Trafikdag skal gøre elever mere sikre i trafikken

De ti farligste år i trafikken er, når man er 15-25 år gammel. Derfor skal det nye initiativ ”Trafikdag”, som afvikles den 29. marts på skolerne i Frederikssund Kommune klæde de unge endnu bedre på til at bevæge sig rundt i trafikken.
Den lille cyklistprøve i 2022 på Slangerup Skole afd. Byvang. Foto Frederikssund Kommune.

8. marts 2023Kronprins Frederiks Bro lukker i seks uger

Vejdirektoratet skal i gang med en større renovering af Kronprins Frederiks Bro. Det betyder lukning af kørebanerne på broen fra den 13. marts til den 22. april, og kun cyklister og fodgængere kan benytte broen, mens arbejdet står på.
Biltrafik på Kronprins Frederiks Bro. Foto: Vejdirektoratet.

8. marts 2023Stor interesse for klimaaften

Mellem 150 og 200 interesserede deltog tirsdag den 7. marts i fejringen af DMI’s 150-års jubilæum på Frederikssund Gymnasium. Her kunne de høre bl.a. Jesper Theilgaard fortælle om, hvad vi kan vente os af fremtidens klima.
Borgmester Tina Tving Stauning byder velkommen til klimaaftenen. Foto: Frederikssund Kommune.

6. marts 2023Fokus på at få flere med i fællesskaber

Frederikssund Kommune vil sætte spot på de mange muligheder, der er for at være med i fællesskaber i kommunen. Det sker på den første af i alt tre FrederiksSund Dage i foråret 2023.
Kvinde står i naturen og fortæller til nogle, der står og lytter. Foto: Frederikssund Kommune, Kenneth Jensen.

2. marts 2023Fjernvarme et skridt nærmere

På Frederikssund Byråds møde i september 2022 godkendte Byrådet et fjernvarmeprojekt fra I/S Vestforbrænding for Vinge, St. Rørbæk og Strandvangen i Frederikssund. Med Egedal Kommunes godkendelse af den del af projektet, der ligger i Egedal Kommune er fjernvarmeprojektet nu et skridt nærmere.
Radiatortermostat. Foto: Colourbox.