Frederikssund Kommunes logo

Nyhedsarkiv for 2022

4. maj 2023Indvielse af Kulhuscykelstien

Den syv km lange cykelsti mellem Jægerspris og Kulhuse er nu klar til indvielse. Det sker fredag den 12. maj kl. 14 ved et arrangement, hvor alle er velkomne.
Kulhuscykelstiens forløb langs en blomstrende gul rapsmark. Foto: Frederikssund Kommune.

2. maj 2023Regulering af rågekolonier

Frederikssund Kommune regulerer råger i maj og juni i samarbejde med lokale jagtforeninger. Formålet er at begrænse støjgener fra de rågekolonier. der ligger på kommunale arealer tæt på beboelsesområder.
 Kort over Regulering af rågekolonier

28. april 2023Nyt varslingssystem testes onsdag den 3. maj

Hvis du ejer en opdateret smartphone, så vil du på onsdag den 3. maj modtage en varsling fra Beredskabsstyrelsen og Rigspolitiet. Det er dog kun en test ligesom også luftsirenerne testes denne dag.
Tre personer kigger på deres mobiltelefon. Grafik Beredskabsstyrelsen.

26. april 2023Kom på fisketur efter hornfisk

Kunne du tænke dig at prøve at komme på fisketur efter den spændende hornfisk? Så har du nu muligheden for at komme på fisketur søndag den. 7. maj med en erfaren guide fra Fishing Zealand. Du er velkommen, også selv om du aldrig har fisket før.
Fire hornfisk og en fiskestang ligger på kysten. Foto: Fishing Zealand.

26. april 2023Flot fondsdonation til ny bikepark

Lokale og Anlægsfonden har besluttet at bakke op om det kommende bikepark projekt i Frederikssund Idrætsby med 200.000 kroner. Bevillingen er helt afgørende for at projektet kan skabe en bikepark som vil tiltrække brugere fra hele regionen.
Frederikssund Svømmehal og idrætsby - Foto: Frederikssund Kommune, Kenneth Jensen.

24. april 2023Kom til dialog på havnen om kystbeskyttelse

Nu er Frederikssund Kommune klar til at præsentere et idéoplæg til kystsikring af Frederikssund midtby. Kom hen på havnepladsen den 10. maj kl. 16.30 og hør mere om projektet.
Højvande i Frederikssund Havn. Foto: Frederiksund Kommune, Kenneth Jensen.

21. april 2023Livskilden markerer Værestedsdag med morgenfruer

Den 3. maj fejrer Værestedet Livskilden Den Nationale Værestedsdag og inviterer alle til at støtte op om værestedet. Det er andet år i streg, at væresteder overalt i landet sætter fokus på betydningen af væresteder for socialt udsatte mennesker.