Frederikssund Kommunes logo

Nyhedsarkiv for 2022

23. juni 2023Ambitiøs klimaplan vedtaget

Klimaplan 2045 er kulminationen på arbejdet med en række planer inden for klima- og energiområdet, og sætter en ambitiøs retning og målsætning for Frederikssund Kommunes indsatser for at leve op til Paris-aftalen. Klimaplanen blev endeligt vedtaget på byrådets møde den 21. juni.
Vindmøller på en mark med Kyndbyværket i baggrunden. Foto: Kenneth Jensen, Frederikssund Kommune.

21. juni 2023Nu bliver kultur- og havnebadet bygget

Onsdag den 21. juni blev der taget første spadestik til det kommende kultur- og havnebad i Frederikssund på den byggeplads, som entreprenørfirmaet Aarsleff A/S har etableret på havnen.
Borgmester Tina Tving Stauning (A) og udvalgsformand Michael Tøgersen (I) tager første spadestik til Kultur-og havnebadet. I baggrunden ses Erik Huusfeldt Larsen og Lars Jepsen fra FNI. Foto: Frederikssund Kommune.

21. juni 2023Sankthans - måske med bål

Se en oversigt over de sankthans arrangementer vi er bekendt med bliver gennemført - med eller uden bål.
Arkivfoto af sankthansbål i Kulhuse i 2019. Foto: Kenneth Jensen, Frederikssund Kommune.

21. juni 2023Store fordele med ny velfærdsteknologi

På Frederikssund Kommunes omsorgscentre har man taget intelligente sengebunde i brug. De har en positiv effekt på borgernes tryksår og nattesøvn og medvirker samtidig til bedre udnyttelse af særligt nattevagtens tid.
Mekanikken i bunden af den intelligente sengebund. Foto: Frederikssund Kommune.

12. juni 2023Nu skal virksomheders overskudsvarme udnyttes

En række større virksomheder er – sammen med Frederikssund Kommune, Frederikssund Erhverv og to forsyningsselskaber – gået sammen i et energipartnerskab. Formålet er at opnå et grønt energisystem, hvor man udnytter ressourcerne på tværs af sektorer for at opnå en fossilfri industri og grøn varmeforsyning i Frederikssund Kommune.
Energipartnerskabet til gruppemøde hos CO-RO A/S i september 2022. Foto: Frederikssund Erhverv.

12. juni 2023Brug 2 sekunder mere

- på at orientere dig i krydset. De kommende uger sætter Frederikssund Kommune fokus på de mange kryds, vi kører gennem hver dag. Det er her, at to ud af tre alvorlige ulykker sker med cyklister.
Kampagneplakat opsat kort før kryds. Foto: Frederikssund Kommune.