Frederikssund Kommunes logo
18. marts 2022

Legestue for fædre og børn

Fædre med børn i alderen 0 – 5 år i Frederikssund Kommune får nu et nyt tilbud. Fars Legestue er et sted, hvor man kan mødes med andre fædre og deres børn, og hvor Sundhedsplejen vil være til stede.

- I Frederikssund Kommune vil vi gerne kunne give et tilbud som dette til fædre, efter at der er vedtaget nye regler om øremærket barsel til mænd. Derfor er vi ret begejstrede for, at vi nu kan sætte tilbuddet i søen i samarbejde med Forum for mænds sundhed, fortæller Bodil Marie Gjøl, der er leder af Sundhedsplejen i Frederikssund Kommune.

Begynder 30. marts

Den første Fars Legestue finder sted onsdag den 30. marts kl. 10 – 12 på Ansgarsvej 2, ved Islebjerg Kirke i Frederikssund. Herefter vil der være legestue hver onsdag kl. 10 – 12 (undt. helligdage), og der er en sundhedsplejerske til stede den første time hver gang, så der er mulighed for at stille spørgsmål og få vejledning.

Gratis og uforpligtende

Det er gratis at deltage, kræver ingen tilmelding, og man kan komme og gå inden for åbningstiden, som det passer. Tilbuddet er både til fædre, der er på barsel, men er også til dem, der bare holder en fridag sammen med barnet.

Børn leger. Foto: Frederikssund Kommune, Kenneth Jensen.Foto: Frederikssund Kommune, Kenneth Jensen.