Frederikssund Kommunes logo

Nyhedsarkiv for 2021

3. marts 2022Kommunen er klar til at hjælpe ukrainske flygtninge

Allerede nu er mange ukrainere flygtet fra krigen i deres hjemland, og det forventes at der kommer en del flygtninge til Danmark i den kommende tid. Det vides endnu ikke, hvor mange ukrainske borgere Danmark og kommunerne kommer til at modtage, men Udlændingestyrelsen har bedt kommunerne være klar til at modtage flygtninge.
Ukrainsk flag hejst foran rådhuset i Frederikssund. Foto: Frederikssund Kommune, Mikala Tordrup.

1. marts 2022Midlertidigt lukket for Flextur

Movia oplyser, at man på grund af kapacitetsproblemer er nødt til at lukke for muligheden for Flexture foreløbigt frem til den 7. marts.
To køretøjer fra Flextrafik. Grafik: Movia.

17. februar 2022Deltavej lukkes midlertidigt

Fra den 28. februar til den 10. marts vil den sydlige del af Deltavej blive lukket for trafik. Trafikanter henvises til at benytte Okavangovej og Mekongvej i stedet.
Den sydlige del af Deltavej med Deltakvarteret i baggrunden. Foto: Frederikssund Kommune.

16. februar 2022Moms på renovationsydelser

Landsskatteretten har fastslået, at gebyrer for renovationsydelser ikke er momspligtige. Frederikssund Kommune opkræver fra 1. januar 2023 derfor ikke længere moms af ydelserne.
Affald. Foto: Frederikssund Kommune, Kenneth Jensen.

16. februar 2022Turismeaktører inviterer til seminarer

Har du et sommerhus i Hornsherred eller bare ekstra plads i din bolig? Og kunne du tænke dig at være med til at byde turister velkommen til området? Så tilbyder Skibby Aktive, Destination Fjordlandet og Nationalpark Skjoldungernes Land nu to seminarer, der skal skabe flere overnatningsmuligheder i Hornsherred.
Bænk med udsigt over Møllekrogen. Foto: Frederikssund Kommune, Kenneth Jensen.