Frederikssund Kommunes logo

Nyhedsarkiv for 2021

16. april 2024Ny stofrådgivning åbner 1. maj

Stofrådgivningen er Frederikssund Kommunes nye tilbud til borgere fra 15 år og opefter, som har et problematisk forbrug af stoffer. Pårørende er også velkomne.
Stofrådgivningen har til huse på Lundevej 11 i Frederikssund. Foto: Frederikssund Kommune.

12. april 2024Ny cykelsti på vej i Slangerup

På Københavnsvej i Slangerup skal der i løbet af 2024 og 2025 anlægges cykelsti samt fortov i begge af vejen. Ruten bliver en del af supercykelstinettet og har fået tilskud fra den statslige cykelstipulje.
Københavnsvej i Slangerup. Foto: Frederikssund Kommune.

9. april 2024Informationsaften om Maritimt Center Frederikssund

Udvalget Unge, fritid og idræt inviterer nu alle interesserede borgere samt foreninger til en informationsaften den 23. april, hvor CUBO Arkitekter vil præsentere forslaget til disponering af det maritime center.
Overblik over Frederikssund lystbådehavn med byen i baggrunden. Foto: CUBO Arkitekter.

8. april 2024Fjernvarmeprojekt blev sat i gang

Mandag den 8. april kunne borgmester Tina Tving Stauning (A) tage første spadestik til det fjernvarmeprojekt, der skal forsyne St. Rørbæk, Vinge og den sydøstlige del af Frederikssund med fjernvarme.
Borgmester Tina Tving Stauning (A) tager første spadestik. Foto: Frederikssund Kommune.

5. april 2024Kursus for foreninger der arbejder med frivillige

Frederikssund Kommune tilbyder lige nu to kurser for foreninger, der arbejder med frivillige. Det ene kursus handler om tilknytning, modtagelse og trivsel af frivillige, og det andet om ledelse af frivillige.
Børn spiller beachvolley. Foto: Kenneth Jensen.

3. april 2024Sænk farten – bare lidt

I april kan man langs udvalgte veje i Frederikssund Kommune se blå skilte med teksten ”Sænk farten – bare lidt”. Erfaringen viser, at bilisterne lytter til budskabet, og det er med til at gøre trafikken mere sikker.
Betjent måler bilers fart i siden af vejen. Foto: Rådet for Sikker Trafik.

2. april 2024Skolepatruljen i Skibby kåret til regionens bedste

Skolepatruljen på Fjordlandsskolen afd. Skibby er blevet kåret som den bedste i hele Region Hovedstaden. Dermed er patruljen også nomineret til Årets Skolepatrulje 2024. Med den flotte titel følger en præmie fra Rådet for Sikker Trafik og LB Forsikring på 5000 kr.
Skolepatruljen i Skibby stiller op til fællesfoto. Foto: Frederikssund Kommune.