Frederikssund Kommunes logo

Nyhedsarkiv for 2021

1. marts 2024Nyt kvalitetsprogram for Vinge vedtaget

Et nyt kvalitetsprogram sætter retning for Vinges udvikling med krav til bygherrer om at bidrage til en levende by med gode byrum, nærværende natur og en bæredygtig tilgang til ressourcer. Kvalitetsprogrammet blev vedtaget af Byrådet den 28. februar 2024.
Illustration af Vinge med personer i bymiljø. Illustration: Arkitema.

29. februar 2024Ny erfaren chef til Frederikssund Kommune

Frederikssund Kommunes Center for Politik og HR får ny chef den 1. april 2024. Det er den erfarne leder Anna Gantriis, der tidligere har haft en lignende stilling i Roskilde Kommune og senest har været ansat som chef i Udenrigsministeriet, der sætter sig i chefstolen.
Anna Gantriis. Privatfoto.

29. februar 2024Mere økonomisk frihed til skolerne

Byrådet har besluttet en ny økonomisk tildelingsmodel til folkeskolerne i Frederikssund Kommune. Modellen skal give de enkelte skoler mere frihed og mulighed for at tage lokale beslutninger.
Luftfoto af Dalby stadion og Fjordlandsskolen afdeling Dalby. Foto: Kenneth Jensen.

28. februar 2024Foss starter byggeri i Vinge

Bestyrelsesformand, minister og borgmester tog sammen første spadestik til Foss’ kommende nye produktionsfaciliteter i Vinges erhvervsområde. Det bringer flere hundrede nye arbejdspladser til Frederikssund Kommune.
Første spadestik. Fra venstre: Økonomiminister Stephanie Lose (V), bestyrelsesformand Peter Foss og borgmester Tina Tving Stauning (A).

27. februar 2024Foreninger og idrætten blev hyldet

Omkring 250 foreningsaktive og idrætsudøvere deltog, da Skibbyhallen tirsdag den 27. februar dannede rammen om årets prisfest for foreningslivet og idrætten i Frederikssund Kommune.
Fra venstre: Caroline Olsen, Benjamin Withen, Alice Linning, næstformand i Folkeoplysningsudvalget, Kenneth Jensen (A), formand for Folkeoplysningsudvalget, Josephine Vedel Søndergaard Nielsen, Anders Laustsen, Sylvester Laustsen og Jes Dabelsteen.

23. februar 2024CO-RO vinder arkitekturprisen

Vinderen af Arkitekturprisen 2024 er virksomheden CO-RO fra Frederikssund for deres bemærkelsesværdige tilbygning til virksomheden. To andre byggerier fik hædrende omtale.
CO-RO. Foto: Frederikssund Kommune.

12. februar 2024Kom til uddeling af arkitekturpris 2024

Frederikssund Kommune har udpeget vinderen af arkitekturpris 2024. Det bliver markeret med en prisoverrækkelse torsdag den 22. februar. Alle er velkomne.
Frederikssund Rådhus hovedindgang. Foto: Frederikssund Kommune.

9. februar 2024Løsning vedtaget for fortsat byudvikling i Vinge

På det seneste møde besluttede Byrådet i Frederikssund Kommune, at det rørlagte vandløb Marbækrenden skal gøres større, så det kan afvande både en del af den vestlige side af Vinge samt en kommende motorvej. Dermed er vejen banet for at fortsætte byudviklingen også i denne del af Vinge.
Byggepladsen ved Vinge Station set i retning mod vest. Foto: Frederikssund Kommune.