Frederikssund Kommunes logo

Nyhedsarkiv for 2021

6. februar 2024Kulturministeren besøgte Willumsen og Tolleruphøj

Mandag den 5. februar besøgte kulturminister Jakob Engel-Schmidt (M) Frederikssund. Her blev han modtaget af blandt andre borgmester Tina Tving Stauning (A) og fik lejlighed til at se Willumsens Museum samt omsorgscenteret Tolleruphøj.
Kulturminister Jakob Engel-Schmidt hilser på borgmester Tina Tving Stauning (th.) og centerleder på Tolleruphøj, Signe Welcher Nielsen. Foto: Frederikssund Kommune.

29. januar 2024Skolepatruljer forkælet med tur i biffen

Skolepatruljer har eksisteret i Danmark og gjort skolevejen mere sikker i 75 år. Hvert år i uge 5 bliver de mange skolepatruljeelever takket og forkælet lidt for deres vigtige indsats i trafikken. I år kom de en tur i biffen.
Skolepatruljeelever på vej ind på Parkteatret i Frederikssund. Foto: Frederikssund Kommune.

26. januar 2024En sund start på livet

Børns sundhed og trivsel er vigtig for at sikre det gode børneliv. Projektet Børneliv i sund balance har fokus på, hvordan kommuner, lokalsamfund og familier sammen kan skabe det gode børneliv.
Børn i Børnehuset Troldhøj er med i køkkenet og lave sund og lækker mad. Foto: Frederikssund Kommune.

24. januar 2024Krisestab iværksætter lavt beredskab

DMI har hen over natten til onsdag opjusteret prognosen for forhøjet vandstand i Isefjord og den nordlige del af Roskilde Fjord. Derfor iværksættes lavt beredskab.
_KJP2084 - Beredskabet lægger watertube ud i Jægerspris ved Kignæshallen. Foto: Kenneth Jensen, Frederikssund Kommune.

23. januar 2024Varsel om forhøjet vandstand

DMI varsler forhøjet vandstand i den nordlige del af Roskilde Fjord og i Isefjord torsdag morgen og formiddag. Kommunens krisestab følger situationen.
Watertubes ligger klar ved Kignæshallen. Foto: Kenneth Jensen.

17. januar 2024Vinteren er hård ved vejene

Frederikssund Kommunes vinterberedskab er i gang med at rydde og salte jf. vinterregulativet. Det hårde vintervejr har også skabt slaghuller i asfalten flere steder. Trafikanter opfordres til at køre efter forholdene.
Vinterberedskabet på overarbejde. Foto: Kenneth Jensen.