Frederikssund Kommunes logo

Nyhedsarkiv for 2021

23. november 2023Varsel om forhøjet vandstand

DMI varsler forhøjet vandstand i den nordlige del af Roskilde Fjord torsdag aften og nat. Kommunens krisestab følger situationen.
DMI's varsel for vandstand ved Kignæs 17. januar 2022. Grafik: DMI.

20. november 2023Kom til åbent hus på SOSU H

SOSU H i Frederikssund holder åbent hus for alle interesserede tirsdag den 28. november 2023, og lige inden er der et særligt arrangement for ledige, der er nysgerrige på fremtidsmulighederne med en social- og sundhedsuddannelse.
Social- og sundhedsmedarbejdere kigger på en figur af overkroppen og dens skelet. Foto: Frederikssund Kommune.

17. november 2023Akutbilen er kommet til Skibby

Tidligere på året placerede Region Hovedstaden en akutbil ved Frederikssund Hospital, som skal forkorte responstiderne i Hornsherred. Fredag den 17. november blev det så markeret, at akutbilen nu er kommet til sin endelige placering i Skibby.
Møde ved akutbilen. Fra højre: Regionsrådsformand Lars Gaardhøj, borgmester Tina Tving Stauning, paramediciner Frederik Nielsen, cheflæge for 112 Anders Damm-Hejmdal og kommunaldirektør Torben Kjærgaard.

14. november 2023Julemarked på Højagergaard

Så er det tid til årets populære julemarked på Højagergaard – den gamle landbrugsejendom, der hører under AKU Centret i Frederikssund Kommune. Julemarkedet afholdes 25. og 26. november kl. 10-15.
Et drivhus fyldt med røde og hvide julestjerner. Foto: Frederikssund Kommune.

13. november 2023Juletræerne tændes i byerne

Fredag den 17. november kl. 16 – 18 vil borgmesteren og julemanden tænde juletræerne i Frederikssund. Der er lagt op til en hyggelig eftermiddag for børn og voksne med lys, julegodter og god julestemning i hele bymidten. Se juletræsarrangementer i byerne her.
Mange mennesker forsamlet på Torvet i Frederikssund til juletræstændingen i 2022. Foto: Frederikssund Kommune, Kenneth Jensen.

9. november 2023Fortæl os om dit møde med kommunen

I et nyt spørgeskema kan du nu fortælle kommunen, hvad der gik godt, og hvad der gik mindre godt i dit møde med kommunen. Undersøgelsens resultater skal bruges i det nye udvalg, der arbejder med det gode borgerforløb.
Medarbejder på kontor taler i telefon. Foto: Frederikssund Kommune.

6. november 2023Cykelglade børn fik præmier

I år var flere elever end nogensinde før med i Alle Børn Cykler, og forleden var det så tid til at præmiere de heldige vindere.
1. gult hold på Slotsparkens Friskole vandt is til hele klassen. Foto: Frederikssund Kommune.

2. november 2023Byer skal blomstre endnu mere

Som et led i kommunens strategi for at fremme biodiversiteten er projekt Blomster i Byen i gang igen. Projektet er en indsats over flere år, hvor kommune vil øge mængden af blomster i byerne til gavn ikke mindst for plante- og dyrelivet.
Blomstrende eng med hvide og lyserøde blomster. Foto: Frederikssund Kommune.