Frederikssund Kommunes logo
16. august 2023

Ord over Fjord festival 2023

På Willumsens Museum har Frederikssund Bibliotekerne inviteret nogle af dansk litteraturs mest spændende navne til at fortælle om deres nyeste værker. Du kan blandt andre møde Sara Blædel, Glenn Bech, Tine Høeg, Johanne Mygind og Florence McLean m.fl. Det foregår alt sammen i forbindelse med festivalen Ord over Fjord den 9. september 2023.

Se hele programmet på bibliotekets hjemmeside.

Gå på opdagelse

Du kan gå på opdagelse i to store telte kaldet Kultur- og Litteraturmarked. Her er der fyldt med boder med lokal kunst og kunsthåndværk og forfattere. Museet har på dette tidspunkt også den fantastiske, udendørs, botaniske parkudstilling ’Det har jeg aldrig set før’ af billedkunstner Camilla Berner.

For børn

Der er også aktiviteter for de mindste idet Det Lille Turneteater spiller ”Den standhaftige tinsoldat” for de 2-5-årige. Derudover kan de +4-årige være med i en kreativ workshop med Nomerne og Jan Kjær.

Musik

Der vil også være musikalske indslag på dagen med Maria Elizabeth og Ib Michael, Bjergtaget og Anne O (rytmik for børn).

Læs mere og se de mange kunsthåndværkere og forfattere du kan møde på bibliotekets hjemmeside.

Duk op med dine venner, familie, børn eller alene og nyd det fantastiske program, som Frederikssund Bibliotekerne har strikket sammen. Velkommen til en sanselig og indsigtsfuld sensommerdag med gratis oplevelser og fokus på kunst og kultur.

Ord over Fjord festival. Billede af Sara Blædel samt datoen den 9. september og navne på deltagere på festivalen. grafik: Frederikssund Bibliotekerne.