Frederikssund Kommunes logo

Nyhedsarkiv for 2021

27. maj 2024Åbning af havnebad: Parkér på Kalvøen

Søndag den 2. juni kl. 12 bliver Kultur- og Havnebadet ved Tippen i Frederikssund officielt indviet. Der ventes stor interesse for åbningen, og derfor opfordres gæster til at benytte parkeringsmulighederne på Kalvøen.
Kultur- og havnebadet med kulturhavnen og Frederikssund by i baggrunden. Foto: Frederikssund Kommune.

24. maj 2024Mød politikerne til en snak om budget 2025

Onsdag den 12. juni kan du møde medlemmer af Byrådet til en snak om det kommende budget, som skal forhandles på plads i løbet af efteråret. Mødet finder sted i Sillebroen fra kl. 16 – 18.
Danske sedler og mønter. Foto: Colurbox.

23. maj 2024Selsø Slot har skudt særlig sæson i gang

Herregårdsmuseet Selsø Slot har sat gang i en helt særlig sæson, der bliver præget af nye åbningstider, næsten nye vinduer og forhåbentlig rigtig mange gæster.
Udsigt gennem et af Selsø Slots næsten 300 år gamle vinduer. Foto: Kenneth Jensen.

23. maj 2024Nyt udstyr i byrummet indvies

Onsdag den 29. maj inviterer udvalget for Frederikssund bymidte – liv og handel til indvielse af nye installationer i byrummet i Frederikssund. Det foregår på Bløden kl. 16.00 – 16.45 og alle er velkomne.
Skilt på Bløden. Foto: Frederikssund Kommune.

22. maj 2024Byggeri af almene boliger i Vinge genoptages

I slutningen af februar gik entreprenøren Dansk Boligbyg Øst A/S konkurs og satte byggeriet af de 198 almene boliger i Vinge på pause. Nu meddeler Domea, at de har indgået aftale med en ny entreprenør.
Byggeri i centrum af Vinge. Foto: Frederikssund Kommune.

21. maj 2024Velkommen til KOL – café

Torsdag den 13. juni inviterer vi igen til KOL-café – denne gang under overskriften: Hvordan mestrer du dit liv med kronisk sygdom? Alle interesserede er velkomne.
Bogstaverne KOL. Foto: Colourbox.

15. maj 2024Ledigheden faldt i 2023

I 2023 faldt ledigheden i Frederikssund Kommune. Gennem flere år har Frederikssund Kommune fastholdt en lavere ledighed end gennemsnittet i Region Hovedstaden.
Tømrer arbejder på et hustag. Foto: Frederikssund Kommune.

14. maj 2024Hvordan skal et kulturelt mødested i Slangerup være?

Brugere af og medarbejdere på biblioteket i Slangerup drømmer om at blive en kulturhub, og derfor vil de rigtig gerne have gode ideer fra borgere og brugere til, hvad sådan et fælles kulturelt mødested skal være.
Skilt med ordet bibliotek foran indgangen til Slangerup Bibliotek. Foto: Kenneth Jensen.