Frederikssund Kommunes logo

Nyhedsarkiv for 2021

12. juni 2020Sådan genåbner borgercenteret

Når Frederikssund Kommunes borgercenter genåbner mandag den 15. juni, bliver det med visse begrænsninger. Læs her hvordan borgercenteret vil fungere fra genåbningen.
Rådhusets hovedindgang. Foto: Frederikssund Kommune.

12. juni 2020Gaven til Dronningen

I anledningen af H.M. Dronning Margrethes 80-års fødselsdag er landets kommuner gået sammen om en fælles gave i form af en række billeder malet af børn i 3. klasse. Billederne overrækkes Majestæten den 16. juni.
Maleriet viser en viking med sværd i hånd og Dronning Margrethe. Foto: Frederikssund Kommune.

11. juni 2020Jægerspris Hovedgade asfalteres om natten

Asfaltarbejdet på Jægerspris Hovedgade har været i gang i nogle dage, men trafikken besværliggør arbejdet, som derfor fremover også bliver udført i aften- og nattetimerne.
Skilt ved vejarbejde. Foto: Frederikssund Kommune, Kenneth Jensen.

11. juni 2020Borgercenter genåbner 15. juni

Mandag den 15. juni kan borgercentret igen slå dørene op for borgerne. Det bliver ikke helt som før nedlukningen, men borgerne kan igen blive betjent med de opgaver, som varetages af borgercentret.
Indgangen til Frederikssund Rådhus. Foto: Frederikssund Kommune.

9. juni 2020Endnu mere idræt genåbner

Indendørs idræt og svømmehaller kan nu genåbne. Samtidig er forsamlingsforbuddet hævet til 50 personer, hvilket giver flere muligheder for den udendørs idræt.
Dreng svømmer

9. juni 2020Naturparkpasset lanceret i Naturpark Mølleåen

Danske Naturparker lancerede mandag den 8. juni Naturparkpasset, der præsenterer de 14 danske naturparker og pilotnaturparker. Lanceringen skete i Naturpark Mølleåen som Frederikssund Kommune er med i.
Naturparkpasset - et hæfte med beskrivelser af de 14 danske naturparker og pilotnaturparker. Foto: Frederikssund Kommune.

8. juni 2020Café Danner serverer mad igen

Nu er det igen muligt at få stillet sulten, hvis man besøger Jægerspris Slot. Her er Café Danner nemlig igen åben og klar til at betjene sultne gæster.
Skiltet foran Cafe Danner byder velkommen. Foto: Frederikssund Kommune.

4. juni 2020167 tons CO2 sparet i 2019

Frederikssund Kommune har fra 2018 til 2019 nedbragt sin CO2-udledning med 167 tons. Det svarer til en reduktion på over to procent.
Kyndbyværket og vindmølle. Foto: Frederikssund Kommune, Kenneth Jensen.

4. juni 2020Sommeraktiviteter 2020

Det er sommer og børnenes ferie står for døren. I år er der nok ekstra mange børn og voksne hjemme i Danmark, og derfor skal der findes på noget sjovt at lave. Heldigvis er der flere gode sommeraktiviteter i Frederikssund Kommune for børnene.
Træskilt med ordet Ferieaktiviteter skrevet på og en rød pil der peger mød højre. Foto: Frederikssund Kommune, Kenneth Jensen