Frederikssund Kommunes logo
3. juni 2021

Klub Mix flytter til nye midlertidige lokaler

Klub Mix ligger i dag i lokaler, der er slidte og i dårlig stand. Derfor har byrådet godkendt, at klubben flytter til midlertidige lokaler på Trekløverskolen afdeling Falkenborg.

Da byrådet har vedtaget at sælge de bygninger, som Klub Mix ligger i, skal der findes en anden placering til klubben. Efter i nogle år at have afsøgt alle muligheder er det ikke lykkedes at finde en ny permanent løsning. Derfor har byrådet nu besluttet, at Klub Mix skal flytte ind i lokaler på Trekløverskolen afdeling Falkenborg.

På skolen får klubben sine egne lokaler på en central beliggenhed for de børn og unge, der går i klubben. Der bliver ligeledes endnu bedre muligheder for et samarbejde mellem klubben og skolen om børnegrupperne og i forhold til deling af faciliteterne.

- Mange tusinde børn har nydt deres fritidsklubtid i Klub Mix gennem årene, men desværre er husets tilstand nu af en karakter, så man bliver nød til at finde en anden løsning. En midlertidig placering på Falkenborgskolen er en god løsning. Klubben rykker både tættere på Falkenborgskolen og Frederikssund Privat Realskole, hvor børnene i Klub Mix primært kommer fra, siger Carsten Lunn, distriktsklubleder for klubberne i Frederikssund. Selvom han siger farvel til de gamle bygninger med en smule vemod og nostalgi, ser han også frem til at rykke ind i de nye lokaler:

- På skolen får klubbørnene en fuldgod erstatning for de gamle bygninger. Her er adgang til både hal og skolekøkken, og klubben får base i egne lokaler med plads til kreativt område, multimedierum og et dejligt stort fællesrum med køkken. Klubbens udearealer bliver væsentligt forbedret med adgang til græsområder, fodboldbane, multibane og områder til udendørs leg og andre udeaktiviteter.

Den bedste løsning

Placeringen af Klub Mix på Trekløverskolen afdeling Falkenborg er en midlertidig løsning. Det er forventningen, at etableringen eller opførslen af en ny klub tidligst kan være gennemført i 2024.

- Vi undersøgt grundigt, hvilke muligheder der var for at flytte Klub Mix til nye og bedre lokaler, og valget er faldet på Trekløverskolen afdeling Falkenborg. Det giver både økonomisk og pædagogisk mening at placere klubben på skolen, tæt på klubbens brugere og med masser af gode faciliteter lige ved hånden, siger Morten Skovgaard (V), formand for Uddannelsesudvalget.

Næste skridt er at lave en procesplan for renovering af lokalerne på Trekløverskolen afdeling Falkenborg og derefter en dato for, hvornår Klub Mix skal flytte.

Facaden af Klub Mix. Foto: Frederikssund Kommune.Facaden af den efterhånden godt slidte Klub Mix.