Frederikssund Kommunes logo

Nyhedsarkiv for 2021

29. juni 2020Fokus på digital sikkerhed

KL har sammen med Digitaliseringsstyrelsen og Danske Regioner i juni valgt at sætte fokus på digital sikkerhed for dig som borger.
Unge mennesker ved en computerskærm, hvorpå en internetside ses. Foto: Frederikssund Kommune, Kenneth Jensen.

27. juni 2020Studenter i en Coronatid

Selv om det hele blev lidt anderledes, og usikkerheden om formen var stor til det sidste, så blev der fredag og lørdag holdt translokationer for årets studenter både på Frederikssund Gymnasium og UNord.
Telefoner og kameraerne blev brugt flittigt til at forevige årets studenter. Foto: Kenneth Jensen, Frederikssund Kommune.

26. juni 2020Brobæksgade blev indviet

Fredag den 26. juni kunne borgerne i Slangerup endelig indtage de nye cykelstier i Brobæksgade, efter godt tre måneder med vejarbejde gennem den centrale del af byen.
Cyklister på den nye cykelsti på Brobæksgade i Slangerup. Foto: Frederikssund Kommune.

25. juni 2020Elever fik gave fra dronningen

En fin Royal Copenhagen kop med dronningens monogram på og en blyant med krone på. Det modtog to elever som tak for gaven, de havde malet til Hendes Majestæt Dronning Margrethe til hendes 80-års fødselsdag.
Borgmester John Schmidt Andersen overrækker gaverne fra dronningen til Nanna og Oliver. Foto: Frederikssund Kommune, Mikala Schachtschabel Tordrup

25. juni 2020Flere medarbejdere til Jobcenteret

Som følge af coronakrisen og det stigende antal ledige har Byrådet besluttet at bevilge penge til flere medarbejdere i Jobcenteret.
Indgangen til Frederikssund Rådhus og jobcentret. Foto: Frederikssund Kommune, Kenneth Jensen.

23. juni 2020Udvidet tilbud om sommeraktiviteter for børn og unge

Efter et langt forår med lukkede skoler og begrænset socialt samvær er Frederikssund Kommune nu klar til at skyde en sommer fuld af sjove og spændende aktiviteter i gang for kommunens børn og unge.
Malet barnehånd med smilende ansigt. Foto: Colourbox