Frederikssund Kommunes logo
23. juni 2021

Center for Familie og Rådgivning får ny og velkendt chef

Det bliver et velkendt ansigt, der fra 1. juli 2021 bliver chef for Center for Familie og Rådgivning. Et enigt ansættelsesudvalgt har nemlig besluttet at ansætte afdelingsleder for Myndighedsområdet Laila Lunddorf i stillingen.

Laila Lunddorf har været ansat i Center for Familie og Rådgivning siden juni 2018, og siden april 2021 har hun været konstitueret som chef for centret. Inden hun kom til Frederikssund Kommune var hun ansat som centerleder ved Køge Rådgivnings- og Behandlingscenter. Hun har mere end 15 års ledelseserfaring både på myndighedsområdet og på udførerområdet inden for børne- og voksenområdet.

Laila Lunddorf er 48 år og uddannet som socialrådgiver og som par- og familieterapeut, og hun har derudover taget en diplomuddannelse i ledelse.

- Med Laila får vi en dygtig chef med dyb faglig indsigt og høje ambitioner på vegne af alle børn og unge. Jeg glæder mig til vores fremtidige samarbejde om ledelse, styring og udvikling af børne- og familieområdet, såvel som af de helhedsorienterede borgerindsatser på tværs af sektorer og fagcentre i Frederikssund Kommune, siger Julie Becher, direktør for Opvækst, Uddannelse og Kultur.

Laila Lunddorf har i de seneste tre år været med til at gennemføre en faglig udvikling i Center for Familie og Rådgivning, haft fokus på tværgående løsninger, haft politisk betjening og generelt haft fokus på at finde de bedste løsninger til fordel for borgerne.

- Jeg er rigtig glad for at kunne indtræde som chef for Center for Familie og Rådgivning pr. 1. juli. Centret har igennem de sidste par år været igennem en enorm stor faglig udvikling. Jeg ser frem til at fortsætte denne gode udvikling, ligesom jeg glæder mig til at indgå i tættere samarbejde på tværs i kommunen. Vi står på et godt solidt fundament i centret, og jeg oplever en god politisk sparring og opbakning omkring de ting, som vi gerne vil arbejde videre med, siger Laila Lunddorf.

Laila Lunddorf tiltræder stillingen som chef for Center for Familie og Rådgivning den 1. juli 2021. Stillingen som afdelingsleder for Myndighedsområdet, som nu bliver ledig, vil blive slået op efter sommerferien.

Laila Lunddorf. Foto: Privat.Laila Lunddorf bliver chef for Center for Familie og Rådgivning. Foto: Privat.