Frederikssund Kommunes logo

Nyhedsarkiv for 2021

23. maj 2024Selsø Slot har skudt særlig sæson i gang

Herregårdsmuseet Selsø Slot har sat gang i en helt særlig sæson, der bliver præget af nye åbningstider, næsten nye vinduer og forhåbentlig rigtig mange gæster.
Udsigt gennem et af Selsø Slots næsten 300 år gamle vinduer. Foto: Kenneth Jensen.

23. maj 2024Nyt udstyr i byrummet indvies

Onsdag den 29. maj inviterer udvalget for Frederikssund bymidte – liv og handel til indvielse af nye installationer i byrummet i Frederikssund. Det foregår på Bløden kl. 16.00 – 16.45 og alle er velkomne.
Skilt på Bløden. Foto: Frederikssund Kommune.

22. maj 2024Byggeri af almene boliger i Vinge genoptages

I slutningen af februar gik entreprenøren Dansk Boligbyg Øst A/S konkurs og satte byggeriet af de 198 almene boliger i Vinge på pause. Nu meddeler Domea, at de har indgået aftale med en ny entreprenør.
Byggeri i centrum af Vinge. Foto: Frederikssund Kommune.

21. maj 2024Velkommen til KOL – café

Torsdag den 13. juni inviterer vi igen til KOL-café – denne gang under overskriften: Hvordan mestrer du dit liv med kronisk sygdom? Alle interesserede er velkomne.
Bogstaverne KOL. Foto: Colourbox.

15. maj 2024Ledigheden faldt i 2023

I 2023 faldt ledigheden i Frederikssund Kommune. Gennem flere år har Frederikssund Kommune fastholdt en lavere ledighed end gennemsnittet i Region Hovedstaden.
Tømrer arbejder på et hustag. Foto: Frederikssund Kommune.

14. maj 2024Hvordan skal et kulturelt mødested i Slangerup være?

Brugere af og medarbejdere på biblioteket i Slangerup drømmer om at blive en kulturhub, og derfor vil de rigtig gerne have gode ideer fra borgere og brugere til, hvad sådan et fælles kulturelt mødested skal være.
Skilt med ordet bibliotek foran indgangen til Slangerup Bibliotek. Foto: Kenneth Jensen.

14. maj 2024Kids Tour kommer til Jægerspris

Lørdag den 10. august kommer Danmarks sjoveste cykelløb for børn til Jægerspris. Løbet er for børn i alderen 3 – 10 år, og allerede nu kan du købe billet.
Målområdet på Kalvøen ved Kids Tour i 2023. Foto: Frederikssund Kommune.

8. maj 2024Stigende udgifter til det specialiserede område

I lighed med stort set alle andre kommuner oplever Frederikssund Kommune stigende udgifter på det specialiserede område. Det er især udgifterne til anbringelser og forebyggelse, der stiger.
Indgang til rådhuset i Frederikssund. Foto: Frederikssund Kommune.

6. maj 2024Kør bil, når du kører bil

I maj vil der flere steder langs vejene i Frederikssund Kommune hænge plakater, der opfordrer til at køre bil, når man kører bil. Gem mobilen væk og koncentrer dig om kørslen. Så passer du på dig selv og dine medtrafikanter.
Plakat med kampagnebudskab langs en befærdet landevej. Foto: Rådet for Sikker Trafik.