Frederikssund Kommunes logo

Nyhedsarkiv for marts 2020

31. marts 2020Vinge Station tager form

Perroner og kørestrøm er nu på plads på Vinge Station, og arbejdet følger Banedanmarks tidsplan.
Hvis man cykler forbi anlægsarbejdet ved Vinge Station, kan man se, at der nu blandt andet er lavet perroner og de søjler, der skal bære trapper og gangbroen hen over banen. Foto: Frederikssund Kommune.

30. marts 2020Genbrugspladser genåbnes

Sundhedsmyndighederne vurderer nu at kommunerne kan genåbne genbrugsstationerne for private. Man skal dog kun besøge genbrugsstationen hvis det er absolut nødvendigt.
Containere og besøgende på Frederikssund Genbrugsplads. Foto: Kenneth Jensen, Frederikssund Kommune.

30. marts 2020Ny anløbsbro færdig

I efteråret og vinteren er der blevet arbejdet på at totalrenovere Dampskibsbroen ud for Nordkajen i Frederiksund Havn. Arbejdet er nu færdigt og anløbsbroen kan tages i brug.
Den nye anløbsbro i Frederikssund Havn. Foto: Kenneth Jensen.

27. marts 2020Hjælp til erhvervslivet

Borgmesteren lægger nu op til at Økonomiudvalget skal drøfte, hvordan Frederikssund Kommune kan hjælpe erhvervslivet på baggrund af en ny aftale mellem KL og regeringen.
Tømrer i færd med at lægge tag på et hus. Foto: Frederikssund Kommune.

27. marts 2020Bruger du pesticider i haven?

Frederikssund Kommune er med i initiativet Giftfri Haver. Læs om hvad du kan gøre for at undgå brugen af kemiske bekæmpelsesmidler i din have.
Giftfri Haver er et initiativ fra Danmarks Naturfredningsforening og foreningen Praktisk Økologi. Foto: Danmarks Naturfredningsforening.

27. marts 2020Columbus sejler først efter påske

Færgen Columbus, der sejler mellem Kulhuse og Sølager, lægger normalt fra land den 1. april. I år er sæsonstarten dog udskudt til efter påske.
Færgen Columbus ved udsejlingen fra Kulhuse i solskin. Foto: Kenneth Jensen, Frederikssund Kommune.