Frederikssund Kommunes logo

Nyhedsarkiv for august 2020

31. august 2020Budget 2021 i høring

Fra den 31. august til den 20. september er forslag til Budget 2021 i offentlig høring. Høringen omfatter desuden et borgermøde, der bliver holdt den 15. september. Se høringsmaterialet her.
Lommeregner og regneark. Foto: Colourbox.

27. august 2020Ny klimahandleplan skal gøre kommunen fossilfri

Byrådet har en ambition om at Frederikssund Kommunes drift skal være uafhængig af fossile brændsler i 2030. Derfor har Byrådet netop vedtaget en klimahandleplan, der konkretiserer, hvordan målsætningen skal nås.
Rådhusets hovedindgang på Torvet i Frederikssund. Foto: Frederikssund Kommune, Steven Rønnenkamp Holst.

27. august 2020Grønt lys til almene boliger i Vinge

På byrådsmødet den 26. august godkendte Byrådet de skemaer, der er forudsætningen for de kommende almene boliger i Vinge. Dermed er vejen banet for byggestart primo februar 2021.
Foreløbig skitse over de kommende almene boliger i Vinge. Illustration: Mangor og Nagel.

25. august 2020Behov for flere betjente

Borgmester John Schmidt Andersen har i dag sendt et åbent brev til justitsminister Nick Hækkerup om regeringens udspil til flere lokale politistationer.
 Borgmester John Schmidt Andersen på sit kontor. Foto: Frederikssund Kommune, Kenneth Jensen.

24. august 2020Børnehuset Gyldensten er klar til børnene

Et helt nyt børnehus er blevet etableret i Frederikssund Syd. I første omgang vil børnehuset holde til i pavilloner, mens børn og voksne kan se på, at bygningerne de skal flytte ind i, bliver renoveret og moderniseret.
Efter talerne var der is til børnene. Foto: Frederikssund Kommune.

21. august 2020Flotte fotos til konkurrence

Frederikssund Kommunes fotokonkurrence er i fuld gang og varer indtil den 30. august, så du kan stadig være med. Det er især den skønne natur i kommunen, der inspirerer fotograferne.
Emil Kuhlmann, Nationalpark Skjoldungernes Land

21. august 2020Dalvejen spærret delvist 30. august

Et stykke af Dalvejen bliver spærret for trafik søndag den 30. august. Alle kan dog komme til og fra deres hjem i området, men muligvis via en omkørsel.
Kort over delvis spærring af dalvejen søndag den 30. august. Kort: Frederikssund Kommune.

19. august 2020Sommer med fart på

I løbet af sommeren har der været aktiviteter og tilbud til børn og unge i Frederikssund Kommune som aldrig før. De mange ekstra muligheder har givet tusindvis af børn og unge mulighed for at få flere sjove og spændende oplevelser i sommerferien.
Frederikssund Kommunes nye svømmehal lagde også vand til sjove sommeraktiviteter. Foto: Frederikssund Kommune, Kenneth Jensen.

18. august 2020Nyt stærkt center for læring i Jægerspris

Tirsdag den 18. august kunne specialskolen Kærholm, afd. Kølholm fejre, at de nu er flyttet ind i nye og bedre rammer sammen med en lang række andre funktioner på Møllevej 100 i Jægerspris.
Det var borgmester John Schmidt Andersen, der klippede den røde snor. Han var flankeret af Morten Skovgaard (tv.) samt Christina Olsen og Anders Scott Rohde (th.) Foto: Frederikssund Kommune.