
Sagsbehandlingsfrister
Sagsbehandlingsfristerne viser, hvor lang tid der må gå fra kommunen modtager en ansøgning om hjælp til afgørelsen skal være truffet.
Kommunen forventer at kunne behandle 80-90 % af sagerne inden for fristerne.
Kommunen behandler alle henvendelser og ansøgninger så hurtigt som muligt. Hvis det i en konkret sag ikke er muligt at overholde den fastsatte frist, vil ansøgeren få skriftlig besked om, hvornår afgørelsen vil blive truffet.
Aktindsigt
Ved anmodning om aktindsigt svares snarest og inden syv arbejdsdage efter modtagelsen af anmodningen. Lovgrundlag: Offentlighedslovens § 36 og forvaltningslovens § 16.
Det sociale område
Fristerne for sagsbehandling på det sociale område blev godkendt af Byrådet den 26. marts 2025.
Fristerne er fastsat efter lov om retssikkerhed og administration på det sociale område § 3, stk. 2 og § 3 a. Sagsbehandlingstiden er som udgangspunkt i kalenderdage, kalenderuger eller kalendermåneder. Ved helligdage kan sagsbehandlingsfristen være forlænget svarende til antallet af helligdage.
Dagtilbud
- Se sagsbehandlingstider/frister for dagtilbud.
- Læs om servicemål for dagtilbudsområdet.
- Læs om servicemål inden for privat pasning.
- Læs om tilsyn og vedtægter for dagtilbud.
Byg
- Byggesager er omfattet af servicemål og sagsbehandlingstider. Læs om sagsbehandlingstid og servicemål for byggeri.
- BBR (Bygnings- og Boligregistret). Ejer er selv ansvarlig for, at BBR er registreret korrekt. Kommunen har 10 dage sagsbehandlingsfrist til at håndtere henvendelser. Læs mere information om BBR.
Miljø
På miljøområdet er kun ansøgninger om miljøgodkendelser omfattet af servicemål.