Gå til sidens indhold
Frederikssund Kommunes logo

Nyhedsarkiv

Vælg periode

21. marts 2019
Naturpleje og kogræsserlaug
Som en del af naturplejen i Frederikssund kommune anvendes afgræsning på nogle lokaliteter eksempelvis udvalgte enge og overdrev. På nogle arealer kan afgræsningen foregå ved, at kommunen indgår en aftale med et kogræsserlaug omkring plejen.
Græssende kvæg på grøn mark. Foto: Frederikssund Kommune, Kenneth Jensen.
12. marts 2019
Affaldsopsamling i Frederikssund Kommune 2019
For femte år i træk samarbejder Frederikssund Kommune og Danmarks Naturfredningsforening om det årlige arrangement, hvor alle kan være med til at gøre rent i naturen.
Plasticsække fyldt med affald. Foto: Frederikssund Kommune.
12. marts 2019
2 minus 1 veje bliver permanente
I lidt over halvandet år har Frederikssund Kommune som forsøg haft 2 minus 1 veje på fire udvalgte vejstrækninger. Efter en evaluering blandt borgerne har Teknisk Udvalg besluttet at gøre vejene permanente.
Grafik, der viser bilens korrekte placering på en 2 minus 1 vej. Grafik: Vejdirektoratet.
8. marts 2019
Søg puljen til ferieaktiviteter
Fritids- og Kulturudvalget afsatte på deres møde den 7. marts 2019 en pulje til ferieaktiviteter i skolernes sommerferie.
8. marts 2019
DMI: Mere præcise varsler på vej
DMI arbejder med flere initiativer, der i fremtiden skal give bedre varsling af farlige vejrsituationer. Det står klart efter et møde, hvor Frederikssund Kommune efterlyste mere præcise varsler.
Bølger slår ind over Strandvej i Frederikssund under højvandet i januar 2019. Foto: Frederikssund Kommune, Kenneth Jensen.
6. marts 2019
Frivillig økonomisk rådgivning fortsætter
Frederikssund Kommunes samarbejdsaftale med KFUMs sociale arbejde om at rådgive borgere, der står i en svær økonomisk situation er netop blevet forlænget til 2021. Det besluttede Social- og sundhedsudvalget på sit seneste møde.
Mødebord med papirer - frivillig gældsrådgivning. Foto: Kenneth Jensen.
6. marts 2019
Hvad giver værdi ved at bo her?
Udvalget for By og Land er i gang med forberedelserne til en kommende bosætningsstrategi. I den forbindelse spørger de nu borgerne, hvad der giver værdi ved at bo i Frederikssund Kommune. Du kan deltage i undersøgelsen her.
Efterårssol over Græse Bakkeby. Foto: Kenneth Jensen.
5. marts 2019
Se historiske luftfotos
Hvordan så Kalvøen ud inden Frederikssund Hallen blev bygget? Og hvordan så der ud i Skibby i 1956? Dette - og meget andet – kan du nu blive klogere på via Frederikssund Kommunes digitale kort.
Luftfoto af Frederikssund anno 1956. Foto: Det Kongelige Bibliotek.