Frederikssund Kommunes logo

Flextur

Frederikssund Kommune har indgået en aftale med Movia om at tilbyde Flextur i kommunen. Flextur starter i kommunen den 14. december 2014. Det er en transportform som nemt og enkelt transporterer dig til målet.

En ny form for kollektiv transport

En Flextur er ikke som en almindelig bustur. Du kan nemlig blive hentet derhjemme, i svømmehallen, i biografen eller hvor som helst. Og du kan naturligvis blive kørt hjem igen. Du kan med andre ord bestille en Flextur til det tidspunkt, du ønsker, for en Flextur har nemlig ingen fast køreplan. Den bestemmer du! Og så kan du betale med dankort samtidig med, at du bestiller.

Taxa i stedet for bus

Du vil blive kørt i enten taxa eller liftvogn, nogen gang alene ellers sammen med andre, hvis de også har bestilt en kørsel. 

Hvad koster det?

Frederikssund har valgt at tilbuddet takseres efter ”kommunetaksten”, det betyder, at man kan køre 10 km indenfor kommunegrænsen for en grundtakst på 24 kr., herefter koster det 6 kr/km. Man kan kører internt i kommunen eller vælge at køre til og fra andre kommuner, som også er tilmeldt ordningen med Flexkørsel.

Fra 1. juni 2018 vil denne pris i stedet være 36 kroner. Det skyldes at Frederikssund Kommune – i lighed med en række andre nordsjællandske kommuner – skifter fra kommunetakst til grundtakst. Prisen for kørsel udover de første 10 km er fortsat 6 kr. pr. kilometer.

Du kan bestille flextur via:

Læs mere om flextur på Movias hjemmeside