Frederikssund Kommunes logo

Nyhedsarkiv

Vælg periode

Viser 1-10 ud af 30 nyheder fra februar 2021

26. februar 2021Haveaffald må ikke afbrændes

Tidligere kunne kommunen give tilladelse til afbrænding af haveaffald i landzone. Det er ikke længere muligt. Der er dog tre undtagelser, som du kan læse om her.
Grene og kvas på en terrasse. Foto: Frederikssund Kommune.

26. februar 2021Livreddere bliver podere

Livreddere fra Frederikssund Kommunes idrætsanlæg skal fremover være med til at løfte den intensiverede corona-testindsats.
Kursister lytter til undervisere. Foto: Frederikssund Kommune.

26. februar 2021Forældre får penge tilbage for SFO og klub

Byrådet har vedtaget, at forældre til børn, der går i SFO eller klub i Frederikssund Kommune, får forældrebetalingen tilbage for den periode, hvor tilbuddene har været lukket på grund af Coronaepidemien.
Tre børn spiller basket ball. Foto: Frederikssund Kommune, Kenneth Jensen.

25. februar 2021Hundredvis af nye boliger på vej i Vinge

Der er udsigt til mange nye boliger i Vinge i de kommende år efter at Byrådet på mødet den 24. februar godkendte salget af fire storparceller i Vinge. Investorerne vil bygge både andelsboliger, bofællesskaber, lejligheder og dagligvarebutik.
Illustration: Innovater, Nordconsult Arkitektur

25. februar 2021Vi skal tiltrække børnefamilier

En ny strategi for bosætning i Frederikssund Kommune vil fokusere på at tiltrække nye børnefamilier og unge mellem 25 og 40 år til kommunen, og i 2050 skal kommunen være vokset med 20.000 nye indbyggere. Byrådet har netop sendt strategien i seks ugers offentlig høring.
Sejlbåd i fjorden ud for Kulhuse. Foto: Ove J. Nielsen.

25. februar 2021Nye retningslinjer for det gode samarbejde

Frederikssund Kommune har fået nye retningslinjer, der skal understøtte det gode samarbejde mellem pårørende og kommunens medarbejdere på det specialiserede voksenområde og ældreområdet.
To kvinder udendørs. Foto: Frederikssund Kommune, Kenneth Jensen

23. februar 2021Flere kan nu besøge de ældre

Styrelsen for Patientsikkerhed har nu ophævet deres påbud om besøg på omsorgscentrene i Frederikssund Kommune. Det betyder, at alle nu må besøge deres pårørende på kommunens omsorgscentre – dog under hensyntagen til de almindelige forholdsregler vedrørende coronavirus.
Boliger og en del af haven på omsorgscenteret De Tre Ege i Jægerspris. Foto: Frederikssund Kommune, Kirsten Kaarsberg.

23. februar 2021Styrk din virksomhed med digitalisering

Destination Fjordlandet tilbyder løbende kompetenceudvikling for turistvirksomheder. I marts kan virksomheder således tilmelde sig et workshopforløb i udvikling af nye digitale værktøjer
Vikingeskibe på fjorden. Foto: Destination Fjordlandet.

22. februar 2021Smittetallet er lavt i Frederikssund Kommune

De seneste syv dage har der kun været ni borgere testet positive for COVID-19. Det er et stort fald på en uge. Samtidig bliver der stille og rolig flere og flere, der er vaccineret.
Vaccineglas på kanyle. Foto: Frederikssund Kommune, Kenneth Jensen.