Frederikssund Kommunes logo
23. februar 2021

Flere kan nu besøge de ældre

Der er nu igen åbent for besøg på omsorgscentrene i Frederikssund Kommune. De tidligere restriktioner betød, at kun to specifikke personer måtte besøge en pårørende på et omsorgscenter. Dette er nu ophævet, så alle kan komme på besøg – dog højst to personer ad gangen.

Almindelige forholdsregler gælder

Man skal nemlig fortsat tage hensyn til de almindelige forholdsregler vedrørende coronavirus. Det betyder, at man skal holde to meters afstand, bære mundbind samt være omhyggelig med hygiejnen mv. Besøgende må ikke have luftvejssymptomer eller mistanke om Covid-19.

Ophævelsen af besøgsrestriktionen betyder, at besøg nu frit kan planlægges uden forudgående aftale med centeret. Du er dog fortsat velkommen til at ringe til centeret for hjælp, eller hvis du har spørgsmål i forbindelse med et besøg.

Hold dig orienteret om muligheden for besøg og andre nyheder på omsorgscentrenes hjemmesider. Du finder en oversigt over omsorgscentrene på vores hjemmeside.

Rehabiliteringsafdelingen følger besøgsreglerne for Frederikssund Sygehus.

Boliger og en del af haven på omsorgscenteret De Tre Ege i Jægerspris. Foto: Frederikssund Kommune, Kirsten Kaarsberg.Boliger og en del af haven på omsorgscenteret De Tre Ege i Jægerspris.

Foto: Frederikssund Kommune, Kirsten Kaarsberg.