Frederikssund Kommunes logo

Nyhedsarkiv for marts 2023

14. januar 2022Stor tilfredshed med Flextrafik

Mere end otte ud af ti brugere af Movias Flextrafik er tilfredse eller meget tilfredse med ordningen, fremgår det af den årlige tilfredshedsundersøgelse. Flextrafik leverede samlet over 18.000 ture i Frederikssund Kommune i 2021.
To køretøjer fra Flextrafik. Grafik: Movia.

12. januar 2022Kronprinsesse Marys Bro spærres delvist

Efter at Kronprinsesse Marys Bro blev gratis at benytte ved årsskiftet, skal Vejdirektoratet nedtage skiltningen om betalingsvej, som er opsat over Fjordlandsvej. Det betyder delvise spærringer af broen fra den 17. – 21. januar.
Kronprinsesse Marys Bro. Foto: Frederikssund Kommune.

10. januar 2022Coronastatus uge 1

Et nyt år er begyndt, og det er tredje år med corona. Smittetallene er højere end nogensinde, og der arbejdes hårdt på at holde smittetallene nede og især væk fra særligt sårbare borgere.
Hænder iført handsker holder coronatest og podepind. Foto: Frederikssund Kommune.

7. januar 2022Rottetilsyn på tilsynspligtige ejendomme

I perioden fra januar 2022 til og med februar 2022 vil tilsynspligtige ejendomme i landzone samt landbrug i byzone få besøg af en af kommunens rottebekæmpere.
Rotte. Foto: Colourbox.

4. januar 2022Husk at bestille tid i borgercenteret

Hvis du har et ærinde i borgercenteret, skal du fremover bestille tid først. Det betyder, at vi er klar, når du kommer, og din ventetid bliver derfor minimeret.
Rådhusets hovedindgang. Foto: Frederikssund Kommune.

3. januar 2022Udvalgene har konstitueret sig

Efter de konstituerende møder i de stående fagudvalg under Byrådet er der nu sat navne på udvalgenes nye formænd og næstformænd.
Gruppefoto af de 23 medlemmer af Frederikssund Byråd 2022 - 2025. Foto: Frederikssund Kommune

22. december 2021Selvtest udleveres til ikke-vaccinerede skolebørn

Frederikssund Kommune har besluttet, at tilbyde alle ikke-vaccinerede skolebørn i 1. til 10. klasse i kommunen at få udleveret to selvtest til brug i juleferien. Det bliver muligt at hente testsæt på fire af kommunens skoler torsdag den 23. december.
Selvtest sæt. Foto: Frederikssund Kommune.

21. december 2021Vinge-ideer præsenteret for Byrådet

Da Frederikssund Kommune i efteråret inviterede borgerne til at komme med ideer til udviklingen i Vinge, væltede det ind med kreative og spændende forslag til nye tiltag, ønsker og muligheder. Nu er idekataloget fra borgermødet blevet præsenteret for Byrådet på deres møde i december.
Planche fyldt med gule post-it sedler. Foto: Andreas Albæk.