Frederikssund Kommunes logo
20. december 2023

Ændring i afhentning af affald pga. stormvarsel og juletid

Som resultat af stormvarslingen, vil der i visse områder blive opsat afspærringer, samt watertubes, samtidig med at den generelle farbarhed vil være udfordret som resultat af vejrforholdene.

Hvis du har normal tømmedag i de kommende dage, vil du derfor kunne opleve at renovationsmedarbejderne kommer forbi og tømmer dine beholdere allerede fra i dag samt lørdag, så de er på forkant på situationen.

I den forbindelse vil renovationsmedarbejderne gøre deres bedste for at nå hele vejen rundt, men vi kan desværre ikke på forhånd garantere at alt vil gå helt efter planen i den ekstraordinære situation.

Samtidig holder renovationsmedarbejderne fri 1. juledag, samt nytårsdag, ligesom de fleste andre, hvilket også giver anledning til ændrede tømmedage – læs mere om dette på www.frederikssund.dk/affald/jul.

Såfremt du ikke har fået afhentet dit affald på den anden side af julen, bedes du melde det ind via selvbetjeningsløsningen på www.frederikssund.dk/mitaffald , så renovatøren får mulighed for at løse problemet.

På forhånd tak for forståelsen.