Frederikssund Kommunes logo

Nyhedsarkiv for marts 2023

7. april 2022Nye statsborgere til grundlovsceremoni

Både den 1. og den 7. april holdt Frederikssund Kommune grundlovsceremoni for nye statsborgere. I alt har 10 nye statsborgere skrevet under på, at de vil overholde Grundloven.
Fire af de nye statsborgere sammen med borgmesteren. Fra venstre: Marzanna Erslev Due, Pieter Frederik Brink, borgmester Tina Tving Stauning, Xenia Alexandrovna Michaelsen, Peter Bernard Pearson.

7. april 2022Testcenter reducerer åbningstid

Landets PCR-testcentre indskrænker åbningstiden fra mandag den 11. april. Der er helt lukket i helligdagene i påsken. Se de nye åbningstider her.
Illustration af baketeriecelle fra Coronavirus - Grafik Pixabay

6. april 2022Beplantning ryddes til ny sti

I forbindelse med byggemodning af et areal i Slangerup skal der etableres en dobbeltrettet sti langs Jordhøjvej. Beplantningen ind mod boldbanerne skal derfor ryddes, men den bliver etableret igen senere på året.
Jordhøjvej, Slangerup. Foto: Frederikssund Kommune.

6. april 2022Kom og vær med som frivillig

Er du god til at bage vafler eller til at lave noget kreativt? Er du glad for gymnastik eller banko? Så er du måske en af de nye frivillige som omsorgscentrene Tolleruphøj og Solgården søger lige nu til en masse spændende aktiviteter sammen med beboerne.
Kvinde arbejder med et dukkehus. Foto: Frederikssund Kommune.

6. april 2022Flygtninge kan søge Fritidspas til foreningslivet

Folkeoplysningsudvalget har afsat yderligere 200.000 kr. i 2022 til Frederikssund Kommunes Fritidspasordning. Formålet er at sikre penge nok til kontingentstøtte, både til de børn og unge som bor i Frederikssund Kommune, men også til de børn og unge, som kommer til Frederikssund Kommune som flygtninge.
Bordtennisbat og bolde. Foto: Frederikssund Kommune, Kenneth Jensen.

5. april 2022Elever planter helt ny skoleskov

Slangerup skole, afd. Lindegård har i samarbejde med naturvejledere fra Naturstien, Frederikssund designet en skoleskov, som skolen i disse dage planter til i samarbejde med Naturstyrelsen Nordsjælland.
Skud til træer og buske på en lang række. Foto: Frederikssund Kommune.

1. april 2022Kompensation for at huse ukrainske borgere

Byrådet har besluttet at udbetale kompensation til danskere, der huser ukrainske statsborgere på flugt fra krigen i Ukraine. Kompensationen til kost og logi bliver på 150 kroner pr. person pr. døgn.
Ukrainsk flag hejst foran Frederikssund Rådhus. Foto: Frederikssund Kommune, Kenneth Jensen.

1. april 2022Spørgeskema om buslinje 319

Frederikssund Kommune har sammen med Movia startet en spørgeskemaundersøgelse om buslinje 319 mellem Skibby og Vinge Station. Vi håber, du vil bruge fem minutter på at svare på spørgsmålene.
Linje 319 holder foran Vinge Station. Foto: Frederikssund Kommune.

1. april 2022Ansøgningsrunder og events for virksomheder

I den kommende tid er der en række ansøgningsrunder for virksomheder, der ønsker at styrke den grønne omstilling og tiltrække kvalificeret arbejdskraft samt til investeringsstøtteordningen.
Smed svejser et stykke stål. Foto: Frederikssund Kommune.