Frederikssund Kommunes logo

Nyhedsarkiv for 2022

7. september 2023En dyst i Special Skills

Næsten 300 elever fra ni forskellige kommuner deltog torsdag den 7. september i Special Skills på Højagergaard i Slangerup. Eleverne, der alle har enten fysiske, psykiske og/eller kognitive handicap, deltog i forskellige discipliner og i faglig fordybelse, som giver dem et indblik i forskellige uddannelsesmuligheder.
Dyst i at folde servietter. Foto: Frederikssund Kommune.

6. september 2023Deltagere til kongelig fest er fundet

Onsdag den 6. september trak borgmester Tina Tving Stauning lod blandt ca. 80 ansøgere og fandt dermed de to 18-årige, som skal deltage i H.K.H Prins Christians 18-års fødselsdagsfest på Christiansborg Slot.
H.K.H. Prins Christian. Foto Franne Voigt

5. september 2023Mere end 2000 elever med i cykelkonkurrence

Alle Børn Cykler er Danmarks største motionskampagne for børn, og i år er mere end 2000 elever fra skoler i Frederikssund Kommune tilmeldt. Nu gælder det om at cykle til skole og fritidsaktiviteter flest dage mellem den 4. og 17. september.
Alle Børn Cykler. Foto: Cyklistforbundet/Mikkel Østergaard.

4. september 2023Rekordstor elevtilmelding til Erhverv i Skolen

Hele 833 grundskoleelever fra 7.-9. klasse er tilmeldt de fire ‘Erhverv i Skolen’-aktiviteter, som Frederikssund Kommune afholder i dette skoleår. Flere af aktiviteterne er fuldt booket med venteliste.
Tre unge drenge arbejder med kemi. Foto: Frederikssund Kommune, Kenneth Jensen.

1. september 2023Pas på skolepatruljerne

Hver fjerde skolepatruljeelev har oplevet ubehageligheder fra bilister, mens de stod skolepatrulje. Derfor er Frederikssund Kommune for tredje år i træk med i kampagnen ‘Pas godt på skolepatruljen’, som sætter fokus på det vigtige arbejde, skolepatruljerne udfører.
Skolepatruljeplakat i vejsiden. Foto: Rådet for Sikker Trafik.

1. september 2023Problemer med gadelyset

En stor del af kommunens gadelys virker desværre ikke. Vi arbejder på sagen og forventer, at det hele virker igen i starten af næste uge.
Gadelampe. Foto: Frederikssund Kommune.

31. august 2023Fokus på tidlig forebyggende indsats

Hvis et barn eller ung viser tegn på mistrivsel, skal der sættes tidligt ind for at hjælpe barnet eller den unge og forebygge problemer, der ellers kan vokse sig større. Det er kernen i den nye strategi for tidlig forebyggende indsats ”Fælles tilgang – fælles ansvar”.
Børn og unge sidder på en bænk og snakker. Foto: Frederikssund Kommune.