Frederikssund Kommunes logo

Nyhedsarkiv for 2022

21. september 2023Oppe-Sundbyvej lukkes midlertidigt

Udvalget Plan og teknik har som et forsøg besluttet at lukke Oppe-Sundbyvej midlertidigt for motorkøretøjer. Lukningen skal reducere mængden af gennemkørende trafik i Sundbylille og vil vare fra 1. oktober 2023 til 31. januar 2024.
Oppe Sundbyvej. Foto: Frederikssund Kommune.

19. september 2023Boringer i Frederikssund bymidte

Netop nu bliver der foretaget geotekniske undersøgelser i området omkring Kulturhavnen i Frederikssund. Der er tale om forundersøgelser til projektet ”Frederikssund møder vandet”, og arbejdet ventes at vare et par uger.
Maskiner til geotekniske undersøgelser nær Toldboden i Frederikssund. Foto: DJ Boringer.

18. september 2023Hele Byrådet står bag Budget 2024

Efter forhandlinger i weekenden lykkedes det politikerne i Frederikssund Byråd søndag den 17. september at nå til enighed om næste års budget. Det er et budget, der som udgangspunkt tilfører store beløb til blandt andet socialområdet, specialundervisningsområdet og til ældre og samtidig et budget med mange besparelser. Det er lykkedes at fastholde blandt andet skoledrift i Dalby, egnsteateraftalen og at fastholde en færgeforbindelse over fjorden.
Borgmester Tina Tving Stauning midtfor flankeret af gruppeformændene fra Byrådet. Foto: Frederikssund Kommune.

18. september 2023Problemer med telefonerne

Mandag den 18. september oplever vi desværre problemer med vores telefonsystem. Det betyder, at du i øjeblikket ikke kan ringe til Frederikssund Kommune.
Rådhusets hovedindgang. Foto: Frederikssund Kommune.

15. september 2023Kom til Frivillig Fredag 29. september

Frivillighuset på Lundevej i Frederikssund lægger lokaler til, når der holdes den årlige Frivillig Fredag. Det sker den sidste fredag i måneden, og alle er velkomne.
Frivillighuset på Lundevej 7 i Frederikssund. Foto: Frederikssund Kommune.

11. september 2023Lær at tackle kroniske smerter

Lider du af kroniske smerter, som gør hverdagen svær at håndtere? Så bør du overveje at melde dig til næste hold på kurset ”Lær at tackle kroniske smerter”.
Kvinde tager sig til hovedet. Foto: Colourbox.

7. september 2023Hvem fortjener Handicapprisen 2023?

Nu er det tid til at indstille kandidater til årets handicappris. Vi skal have modtaget din indstilling seneste den 15. oktober.