Frederikssund Kommunes logo

Nyhedsarkiv for 2021

12. maj 2023LAG Fjordlandet har ansat sin koordinator

Den nye LAG Fjordlandet, som blev stiftet i juni 2022 kan nu præsentere sin LAG koordinator. Et enigt forretnings- og ansættelsesudvalg har ansat Charlotte Schwartzlose.
LAG Fjordlandets forretningsudvalg og LAG koordinator, fra venstre: Charlotte Schwartzlose LAG koordinator, Trine Krebs, Kyndeløse, forperson, Ulrik Nørregaard, Skibby, næstforperson og Alice Nielsen, Nørre Hyllinge, kasserer. Foto: LAG- Fjordlandet.

4. maj 2023Indvielse af Kulhuscykelstien

Den syv km lange cykelsti mellem Jægerspris og Kulhuse er nu klar til indvielse. Det sker fredag den 12. maj kl. 14 ved et arrangement, hvor alle er velkomne.
Kulhuscykelstiens forløb langs en blomstrende gul rapsmark. Foto: Frederikssund Kommune.

2. maj 2023Regulering af rågekolonier

Frederikssund Kommune regulerer råger i maj og juni i samarbejde med lokale jagtforeninger. Formålet er at begrænse støjgener fra de rågekolonier. der ligger på kommunale arealer tæt på beboelsesområder.
 Kort over Regulering af rågekolonier

28. april 2023Nyt varslingssystem testes onsdag den 3. maj

Hvis du ejer en opdateret smartphone, så vil du på onsdag den 3. maj modtage en varsling fra Beredskabsstyrelsen og Rigspolitiet. Det er dog kun en test ligesom også luftsirenerne testes denne dag.
Tre personer kigger på deres mobiltelefon. Grafik Beredskabsstyrelsen.

26. april 2023Kom på fisketur efter hornfisk

Kunne du tænke dig at prøve at komme på fisketur efter den spændende hornfisk? Så har du nu muligheden for at komme på fisketur søndag den. 7. maj med en erfaren guide fra Fishing Zealand. Du er velkommen, også selv om du aldrig har fisket før.
Fire hornfisk og en fiskestang ligger på kysten. Foto: Fishing Zealand.

26. april 2023Flot fondsdonation til ny bikepark

Lokale og Anlægsfonden har besluttet at bakke op om det kommende bikepark projekt i Frederikssund Idrætsby med 200.000 kroner. Bevillingen er helt afgørende for at projektet kan skabe en bikepark som vil tiltrække brugere fra hele regionen.
Frederikssund Svømmehal og idrætsby - Foto: Frederikssund Kommune, Kenneth Jensen.