Frederikssund Kommunes logo

Nyhedsarkiv for 2021

26. maj 2023Badning frarådes ved Hyllingeriis Strand og Vellerup Vig

Opdateret 31. maj: Vandkvaliteten er igen god ved alle strande.
----
Der er målt forhøjede værdier af bakterier i vandet ved Vellerup Vig og Hyllingeriis Strand. I samråd med embedslægen fraråder vi derfor badning ved disse strande.
Hylingeriis. Foto: Frederikssund Kommune, Kenneth Jensen.

25. maj 2023En tur i musikkens verden

I mere end 10 år har Frederikssund Kommune og Levende Musik i Skolen haft et samarbejde, hvor børn i indskolingen har kunnet overveje en koncert med professionelle musikere.
Gruppen Tumult starter deres koncert og spiller for mellemtrinnet. Foto: Frederikssund Kommune.

24. maj 2023Vandsjov på fjorden

Vejret var perfekt da Fritidsklubberne i samarbejde med Ungdomsskolen havde inviteret klubbørn og deres familier til sjov på vandet.
Børn øver på supboards på vandet. Foto: Frederikssund Kommune.

24. maj 2023Entreprenør valgt til ombygning af Willumsen

Willumsens Museum i Frederikssund står over for store forandringer, og nu er den entreprenør fundet, som skal stå for ombygningen af et af Frederikssund Kommunes helt store kulturelle vartegn.
Det nuværende indgangsparti på Willumsen, der bliver lukket af og gjort til udeservering for den nye café. Foto: Frederikssund Kommune, Mikala Schachtschabel Tordrup.

23. maj 2023Kom på fisketur efter hornfisk

Drømmer du om at komme ud på en vaskeægte fisketur efter den spændende hornfisk? Så har du nu muligheden for at komme på fisketur med en erfaren guide.
Seks hornfisk ligger på stranden ved siden af en fiskestang. Foto: Fishing Zealand.

23. maj 2023Borgermøde om Budget 2024

Frederikssund Kommune inviterer nu til borgermøde den 6. juni om det kommende budget for 2024. Du kan deltage i mødet enten på rådhuset eller online.
Danske mønter og sedler. Foto: Colourbox.

17. maj 2023Borgermøde om kystbeskyttelse ved Hyllingeriis

I forbindelse med den offentlige høring af det kommunale kystbeskyttelsesprojekt ved Hyllingeriis, inviterer Frederikssund Kommune til borgermøde den 25. maj, hvor der bliver mulighed for at stille spørgsmål til projektet.
Højvande ved Hyllilngeriis, Foto: Frederikssund Kommune, Kenneth Jensen,

15. maj 2023Mere klimavenlige stier i Skibby

Langs Saltsøvej i Skibby har Frederikssund Kommune etableret nye fællesstier. Som et forsøg er projektet udført med en høj grad af genbrug af materialer. Det har betydet både en reduceret CO2-udledning samt lavere omkostninger.
En del af strækningen på Saltsøvej i Skibby, hvor der arbejdes med anlæggelse  af ny fællessti. Foto: Frederikssund Kommune.

12. maj 2023Endelig! Indvielse af Kulhuscykelstien

Fredag den 12. maj blev cyklister og glade tilskuere budt velkommen til den længe ventede cykelsti fra Kulhuse til Jægerspris. Indvielsen blev fejret med taler, kage og sang fra Baunehøj Efterskole.
Borgmester Tina Tving Stauning (A) og formand for Plan og teknik, Kirsten Weiland (N) klipper her den røde snor, så cyklisterne kan tage den nye cykelsti i brug. Foto: Frederikssund Kommune, Charlotte Lundgreen Moreton.

12. maj 2023Kom med på fælles cykelture den 25. maj

Forårets tredje FrederiksSund Dag handler om cykling og de gode muligheder, der er for at bruge cyklen i Frederikssund Kommune. Kom med på en eller to smukke cykelture arrangeret af Hjerteforeningen og CK Viking.
Cykeltur i Frederikssund. Arkivfoto: Frederikssund Kommune.