Frederikssund Kommunes logo

Nyhedsarkiv for 2021

24. juni 2023290 studenter på vej videre ud i livet

Fredag og lørdag dimitterede 168 HF, HTX og STX-studenter fra Frederikssund Gymnasium og EUX- og HHX-studenter fra Frederikssund Handelsgymnasium. Foran dem ligger verden med alle dens muligheder åben.
Klar til afgang fra Frederikssund Gymnasium. Foto: Kenneth Jensen, Frederikssund Kommune.

23. juni 2023Ambitiøs klimaplan vedtaget

Klimaplan 2045 er kulminationen på arbejdet med en række planer inden for klima- og energiområdet, og sætter en ambitiøs retning og målsætning for Frederikssund Kommunes indsatser for at leve op til Paris-aftalen. Klimaplanen blev endeligt vedtaget på byrådets møde den 21. juni.
Vindmøller på en mark med Kyndbyværket i baggrunden. Foto: Kenneth Jensen, Frederikssund Kommune.

21. juni 2023Nu bliver kultur- og havnebadet bygget

Onsdag den 21. juni blev der taget første spadestik til det kommende kultur- og havnebad i Frederikssund på den byggeplads, som entreprenørfirmaet Aarsleff A/S har etableret på havnen.
Borgmester Tina Tving Stauning (A) og udvalgsformand Michael Tøgersen (I) tager første spadestik til Kultur-og havnebadet. I baggrunden ses Erik Huusfeldt Larsen og Lars Jepsen fra FNI. Foto: Frederikssund Kommune.

21. juni 2023Sankthans - måske med bål

Se en oversigt over de sankthans arrangementer vi er bekendt med bliver gennemført - med eller uden bål.
Arkivfoto af sankthansbål i Kulhuse i 2019. Foto: Kenneth Jensen, Frederikssund Kommune.

21. juni 2023Store fordele med ny velfærdsteknologi

På Frederikssund Kommunes omsorgscentre har man taget intelligente sengebunde i brug. De har en positiv effekt på borgernes tryksår og nattesøvn og medvirker samtidig til bedre udnyttelse af særligt nattevagtens tid.
Mekanikken i bunden af den intelligente sengebund. Foto: Frederikssund Kommune.

12. juni 2023Nu skal virksomheders overskudsvarme udnyttes

En række større virksomheder er – sammen med Frederikssund Kommune, Frederikssund Erhverv og to forsyningsselskaber – gået sammen i et energipartnerskab. Formålet er at opnå et grønt energisystem, hvor man udnytter ressourcerne på tværs af sektorer for at opnå en fossilfri industri og grøn varmeforsyning i Frederikssund Kommune.
Energipartnerskabet til gruppemøde hos CO-RO A/S i september 2022. Foto: Frederikssund Erhverv.