Frederikssund Kommunes logo

Nyhedsarkiv for 2021

12. juni 2023Nu skal virksomheders overskudsvarme udnyttes

En række større virksomheder er – sammen med Frederikssund Kommune, Frederikssund Erhverv og to forsyningsselskaber – gået sammen i et energipartnerskab. Formålet er at opnå et grønt energisystem, hvor man udnytter ressourcerne på tværs af sektorer for at opnå en fossilfri industri og grøn varmeforsyning i Frederikssund Kommune.
Energipartnerskabet til gruppemøde hos CO-RO A/S i september 2022. Foto: Frederikssund Erhverv.

12. juni 2023Brug 2 sekunder mere

- på at orientere dig i krydset. De kommende uger sætter Frederikssund Kommune fokus på de mange kryds, vi kører gennem hver dag. Det er her, at to ud af tre alvorlige ulykker sker med cyklister.
Kampagneplakat opsat kort før kryds. Foto: Frederikssund Kommune.

8. juni 2023Transportminister besøgte Frederikssund

Transportminister Thomas Danielsen besøgte torsdag den 8. juni Frederikssund Kommune, hvor han mødtes med borgmester Tina Tving Stauning til en snak om den trafikale infrastruktur.
Borgmester Tina Tving Stauning (A) i samtale med transportminister Thomas Danielsen (V) på Vinge Station. Foto Frederikssund Kommune.

2. juni 2023Bredbåndspuljen er åbnet

Godt 28.000 adresser i Danmark har nu mulighed for at få tilskud til bedre bredbånd. Ejerne af de pågældende adresser får besked via digital post. Læs mere om bl.a. kommende informationsmøder her.
Internetstik i en pc. Foto: Frederikssund Kommune, Kenneth Jensen.

1. juni 2023Fem nye glade statsborgere

Den 1. juni kunne fem nye statsborgere trykke borgmesteren i hånden, skrive under på, at de vil overholde den danske grundlov og modtage deres statsborgerskabsbevis.
Der skrives under på statsborgerskabet. Foto: Frederikssund Kommune.

1. juni 2023Ny strategi for træer på kommunale arealer

Udvalget for Klima, natur og energi har nu vedtaget en egentlig træstrategi for Frederikssund Kommune. Strategien skal være med til at beskytte bestanden af træer på kommunale arealer.
Trækroner ses mod en blå himmel. Foto: Frederikssund Kommune.

1. juni 2023Ombygning af Frederikssund Svømmehal

I perioden den 12. juni til den 3. september bliver omklædningsrummene i Frederikssund svømmehal ombygget. Det betyder, at svømmehallen vil være lukket i denne periode.
Frederikssund Svømmehal. Foto: Frederikssund Kommune.

31. maj 2023Der kan igen bades ved alle strande

Vandkvaliteten er igen god ved Vellerup Vig og Hyllingeriis Strand. Derfor kan man igen bade ved alle strande i Frederikssund Kommune.
Hylingeriis. Foto: Frederikssund Kommune, Kenneth Jensen.