Frederikssund Kommunes logo

Nyhedsarkiv for 2021

13. april 2023Flere medlemmer i idrætsforeningerne

Efter nogle hårde coronaår, hvor foreningslivet måtte leve med et hav af restriktioner, medlemsflugt og færre frivillige, er borgerne i Frederikssund Kommune nu i stort tal på vej tilbage til idrætsforeningerne.
Fodboldspiller sparker til bold. Foto: Frederikssund Kommune, Kenneth Jensen

4. april 2023Kom til FrederiksSund Dagen ”Færre med kronisk sygdom” 17. april

Det kan være svært at håndtere en kronisk sygdom i dagligdagen – både for den enkelte og for ens pårørende. På FrederiksSund Dagen ”Færre med kronisk sygdom” præsenteres derfor de mange lokale muligheder for støtte og hjælp, hvis man har en kronisk sygdom eller er i risiko for at udvikle en kronisk sygdom.
Et hold ældre får genoptræning udendørs. Foto: Frederikssund Kommune, Kenneth Jensen.

31. marts 2023Tekniske problemer med MitID

OPDATERET 3. april:
MitID virker igen.
--
Oprindelig tekst:
MitID oplever tekniske problemer, som betyder, at der i øjeblikket ikke kan oprettes nye MitID-brugere.
Hånd holder mobiltelefon med MitID app åben. Foto: MitID.

31. marts 2023Stor succes med trafikdag for alle elever

Onsdag den 29. marts deltog alle elever på alle skoler i Frederikssund Kommune i den store trafikdag. Formålet med dagen er at klæde eleverne på til at kunne begå sig sikkert i trafikken, og ifølge flere lærere var dagen en stor succes.
5. årgang på Fjordlandsskolen afd. Skuldelev får sig en snak med Poul Erik Thomsen fra Nordsjællands Politi om, hvad der skal være på en lovlig cykel. Foto: Frederikssund Kommune.

31. marts 2023Sirenen – nyt varslingssystem

Fra april har vi i Danmark et nyt digitalt varslingssystem, der skal supplere de fysiske sirener og beredskabsmeddelelser. Du vil derfor fremover kunne modtage varsling direkte på din mobiltelefon.
En hånd holder en mobiltelefon.

21. marts 2023Forskellige fællesskaber bød indenfor

Flere i fællesskaber er temaet for den første af tre FrederiksSund Dage, og derfor bød forskellige fællesskaber nye ansigter indenfor tirsdag den 21. marts. Hele dagen var der rig mulighed for at møde foreninger, organisationer med flere i jagt på et nyt fællesskab.
Nørklerne har indtaget sofaerne i Røde Kors butikken i Frederikssund. Foto: Frederikssund Kommune.

17. marts 2023Rettidig justering af budget 2023

Frederikssund Kommunes Økonomiudvalg og Byråd skal tage stilling til en række justeringer af budget 2023. Det er nødvendigt at gøre allerede nu for at sikre, at økonomien holdes på sporet, og at servicerammen bliver overholdt.
Danske sedler og mønter. Foto: Colourbox.