Frederikssund Kommunes logo

Nyhedsarkiv for 2021

26. juni 2023Familiefisketur til Grønlien Sø i Frederikssund

Sommerferien er som skabt til lystfiskeri. Det er nemlig både dejligt varmt at færdes ude, og fiskene er ofte i bidehumør. Med andre ord, så er en fisketur med familien, en oplagt anledning til at få en god og aktiv oplevelse i naturen.
Dreng holder aborre i vandkanten. Foto: Fishing Zealand.

26. juni 2023Nyt udvalg blev præsenteret

Frederikssund Byråd har nedsat et nyt projektudvalg, der det næste år skal arbejde med Frederikssund bymidte. Udvalget skal blandt andet kigge på ideer og forslag til en bymidte med mere liv og handel.
Der var stor interesse for både at spise sin medbragte mad på Bløden og at få en snak om kysbeskyttelse. Foto: Frederikssund Kommune.

24. juni 2023290 studenter på vej videre ud i livet

Fredag og lørdag dimitterede 168 HF, HTX og STX-studenter fra Frederikssund Gymnasium og EUX- og HHX-studenter fra Frederikssund Handelsgymnasium. Foran dem ligger verden med alle dens muligheder åben.
Klar til afgang fra Frederikssund Gymnasium. Foto: Kenneth Jensen, Frederikssund Kommune.

23. juni 2023Ambitiøs klimaplan vedtaget

Klimaplan 2045 er kulminationen på arbejdet med en række planer inden for klima- og energiområdet, og sætter en ambitiøs retning og målsætning for Frederikssund Kommunes indsatser for at leve op til Paris-aftalen. Klimaplanen blev endeligt vedtaget på byrådets møde den 21. juni.
Vindmøller på en mark med Kyndbyværket i baggrunden. Foto: Kenneth Jensen, Frederikssund Kommune.

21. juni 2023Nu bliver kultur- og havnebadet bygget

Onsdag den 21. juni blev der taget første spadestik til det kommende kultur- og havnebad i Frederikssund på den byggeplads, som entreprenørfirmaet Aarsleff A/S har etableret på havnen.
Borgmester Tina Tving Stauning (A) og udvalgsformand Michael Tøgersen (I) tager første spadestik til Kultur-og havnebadet. I baggrunden ses Erik Huusfeldt Larsen og Lars Jepsen fra FNI. Foto: Frederikssund Kommune.

21. juni 2023Sankthans - måske med bål

Se en oversigt over de sankthans arrangementer vi er bekendt med bliver gennemført - med eller uden bål.
Arkivfoto af sankthansbål i Kulhuse i 2019. Foto: Kenneth Jensen, Frederikssund Kommune.

21. juni 2023Store fordele med ny velfærdsteknologi

På Frederikssund Kommunes omsorgscentre har man taget intelligente sengebunde i brug. De har en positiv effekt på borgernes tryksår og nattesøvn og medvirker samtidig til bedre udnyttelse af særligt nattevagtens tid.
Mekanikken i bunden af den intelligente sengebund. Foto: Frederikssund Kommune.