Frederikssund Kommunes logo

Nyhedsarkiv for maj 2020

11. august 2020Send os dit bedste billede

Lige nu holder Frederikssund Kommune en fotokonkurrence, der skal vise de mange skønne steder og muligheder i kommunen. Helt frem til den 30. august kan du indsende et foto og være med i konkurrencen om en præmie.
Ællinger i ådalen. Foto: Pernille L. Andersen.

10. august 2020Store forventninger på første skoledag

Første skoledag for de mange nye 0. klasser var præget af mange forventningsfulde børn med sommerfugle i maven. I alt begynder 444 børn den 10. august i 0. klasse i hele Frederikssund Kommune.
De skoleparate unge mennesker var ikke sene til at række hånden op for at svare på lærerens spørgsmål. Foto: Frederikssund Kommune.

10. august 2020Åbning af ny svømmehal

Lørdag den 15. august åbner den nye svømmehal i idrætsbyen officielt. Hele weekenden er der gratis adgang for publikum.
Den nye svømmehal åbner for publikum den 15. august kl. 12. Foto: Frederikssund Kommune.

7. august 2020Bredt samarbejde om rekruttering til skattecenter

Jobcenter Frederikssund samarbejder i øjeblikket med Skattestyrelsen og Jobservice Danmark om rekruttering af et stort antal medarbejdere til det skattecenter, der skal åbne i Frederikssund i løbet af året.
Jobcenter Frederikssund. Foto: Frederikssund Kommune, Kenneth Jensen

7. august 2020Sænk farten på skolevejene

Mandag den 10. august begynder tusindvis af børn i skole, og derfor minder vi nu bilisterne om at vise hensyn. En undersøgelse viser nemlig, at knap hver 5. bilist kører for stærkt på skolevejene.
Børn i trafikken. Foto: Rådet for Sikker Trafik.

6. august 2020Ingen nye coronatilfælde i Frederikssund Kommune

I over tre uger er der ikke konstateret nye tilfælde af coronasmitte i Frederikssund Kommune. Det glæder borgmester John Schmidt Andersen, der dog opfordrer alle til fortsat at overholde sundhedsmyndighedernes retningslinjer.
Borgmester John Schmidt Andersen på sit kontor. Foto: Frederikssund Kommune, Kenneth Jensen.

17. juli 2020Gratis handicapkørsel i sommeren

Er du bevilget handicapkørsel kan du fra nu og frem til og med uge 32 få bevilget to gratis kørsler på op til 50 kilometer.
Ældre kvinde i rullestol skubbes frem af en anden yngre kvinde. Begge smiler og solen skinner fra en blå himmel. Foto: Frederikssund Kommune, Kenneth Jensen.