Frederikssund Kommunes logo

Flyt hertil

Strandgæster på Kulhuse Strand. Foto: Kenneth Jensen.

Med Isefjorden og Roskilde Fjord i baghaven bor man tæt på vandet, uanset hvor i Frederikssund Kommune man beslutter at bosætte sig. Og i de fire største byer - Jægerspris, Skibby, Slangerup og Frederikssund - finder du både handelsliv og foreningsliv i et omfang, så du kan få opfyldt alle dine ønsker. 

Find boliger til salg eller leje

Overvejer du at flytte hertil? Så klik på linket nedenfor og se, hvad der er til salg i Frederikssund Kommune. Her er god plads - også til dig.

På Boligsiden kan du altid finde en oversigt over de boliger, sommerhuse og grunde, der er til salg i Frederikssund Kommune.

Er du mere interesseret i en lejebolig, så se vores oversigt over boligselskaber i Frederikssund Kommune.

Oplev hvad vi kan byde på

Frederikssund Kommune rummer en lang række spændende tilbud til borgere og gæster, ligesom du kan finde en masse skønne naturoplevelser. Klik dig videre nedenfor og læs mere om de mange muligheder.

Byudvikling

Vi udvikler hele tiden vores kommune, og der bliver bygget nye boliger mange forskellige steder. På kortet nedenfor kan du se en oversigt over lokalplaner i kommunen. Ved at klikke på kortet kan du læse mere om de enkelte lokalplaner.

Du kan også se hvilke lokalplaner, der er i høring lige nu.