Frederikssund Kommunes logo

Velkommen til Frederikssund Kommune

Som ny borger i en kommune kan der være mange ting, man skal have styr på. Alt fra børnepasning og skolevalg, over fritidsaktiviteter og spændende oplevelser og til arbejdsmarked og iværksætterhjælp. Derfor har vi samlet en række informationer på siderne under Ny borger, som kan være relevante for dig. 

Her kan du læse vores pjece, som giver et hurtigt indblik i Frederikssund Kommune.

Følg med

Har du lyst til at følge med i, hvad der sker i Frederikssund Kommune, kan du tilmelde dig vores nyhedsservice. Tilmeldingsboksen finder du nederst på alle sider på www.frederikssund.dk. Når du er tilmeldt nyhedsservice får du dagligt en mail med en liste over de seneste nyheder på frederikssund.dk. Du kan også abonnere på udvalgsdagsordener, høringer og udbud. Du vælger selv, hvilke udvalg du vil modtage dagsordener fra. 

Du kan også følge os på Facebook og LinkedIn.

Velkomsttur for nye borgere

To gange om året inviterer vi nye borgere på en bustur rundt i Frederikssund Kommune. Denne bustur blev gennemført første gang i november 2016. Vi kan ikke nå at vise alle vores herligheder frem, men vi kan give dig en ide om, hvor dejligt et område du har valgt at bosætte dig i.

Borgere, der er flyttet til kommunen siden seneste bustur, får en direkte invitation i digital post med tilbud om at deltage.