Frederikssund Kommunes logo

Øvrige Jobservice

Alle borgere med behov for råd og vejledning, i forbindelse med jobsøgning og muligheder i uddannelsessystemet, er velkommen til at kontakte job og borgercentret. Her vil du kunne få råd og vejledning om dine muligheder på arbejdsmarkedet.

Herunder har vi samlet en række links som kan være nyttige i forbindelse med din jobsøgning.

Tips og gode råd 

Er du jobsøgende kan du finde råd og inspiration til din jobsøgning herunder:

Muligheder for job med støtte  

Jeg vil gerne i virksomhedspraktik

Du kan få tilbud om virksomhedspraktik, hvis du er ledig eller er godkendt til et fleksjob, og du har behov for at få afklaret dine beskæftigelsesmål, eller hvis du mangler faglige, sociale eller sproglige færdigheder for at kunne få et job.

Virksomhedspraktik er som hovedregel kortvarig. Varigheden afhænger af den ydelse, du modtager, og af dine konkrete behov for virksomhedspraktikken.

Kontakt jobcentret og hør nærmere om dine muligheder.

Jeg vil gerne i løntilskud

Ansættelse med løntilskud er et tilbud for ledige med ret til at blive aktiveret.

Formålet er at give den ledige nye kompetencer, erfaringer og kontakter og dermed et bedre udgangspunkt for at søge job.

Man kan blive ansat med løntilskud i både private og offentlige virksomheder.

Bemærk, at der er forskellige regler for private og offentlige virksomheder. Også at der er særlige regler for fx nyuddannede (dimittender), handicappede og personer på sygedagpenge.

Generelt skal man have været ledig i 6 måneder for at komme i løntilskud. Der er dog mulighed for at det sker tidligere, hvis man er over 50 år, er enlig forsørger eller ikke har en almen eller erhvervsrettet uddannelse. Den max. periode man kan være i løntilskud hos samme arbejdsgiver er 6 måneder, men der kan være undtagelser.

Du kan læse mere på star.dk/job-med-loentilskud