Frederikssund Kommunes logo

Nyhedsarkiv for 2022

16. marts 2022Virksomhedskontakten får et serviceeftersyn

I Frederikssund Kommune arbejder alle med visionen Sammen om Frederikssund. Det gælder også for virksomhedssamarbejdet og samarbejdet om at skabe løsninger for både borgerne og virksomhederne.
Tømrer arbejder på et tag. Foto: Frederikssund Kommune.

10. marts 2022Digital post lukker i nogle dage

Lanceringen af den nye offentlige it-løsning til Digital Post nærmer sig. Derfor lukker digital post i en overgang, og myndigheder kan ikke sende Digital Post fra den 18. marts til om formiddagen den 21. marts 2022.

9. marts 2022Biblioteket hjælper campusstuderende

Elever på Campus Frederikssund kan få ekstra hjælp og vejledning til studierne af Frederikssund Bibliotekernes campus-koordinator. Han kan både hjælpe med at finde kilder, med opbygning af opgaver og strukturering af arbejdet, og det har eleverne stor gavn af.
Mikkel Kræmer Storm hjælper Anna Hasfeldt Sørensen på skolebiblioteket på Frederikssund Gymnasium. Foto: Frederikssund Kommune.

4. marts 2022Hjælp til ukrainske statsborgere

Krigen i Ukraine har betydet, at mange ukrainere har forladt deres hjem og ejendele for at flygte ud af landet. Alle kommuner i Danmark gør sig klar til at modtage flygtninge og dermed også Frederikssund Kommune.
Det ukrainske flag er hejst foran rådhuset i Frederikssund. Foto: Frederikssund Kommune, Kenneth Jensen.

3. marts 2022Kommunen er klar til at hjælpe ukrainske flygtninge

Allerede nu er mange ukrainere flygtet fra krigen i deres hjemland, og det forventes at der kommer en del flygtninge til Danmark i den kommende tid. Det vides endnu ikke, hvor mange ukrainske borgere Danmark og kommunerne kommer til at modtage, men Udlændingestyrelsen har bedt kommunerne være klar til at modtage flygtninge.
Ukrainsk flag hejst foran rådhuset i Frederikssund. Foto: Frederikssund Kommune, Mikala Tordrup.

1. marts 2022Midlertidigt lukket for Flextur

Movia oplyser, at man på grund af kapacitetsproblemer er nødt til at lukke for muligheden for Flexture foreløbigt frem til den 7. marts.
To køretøjer fra Flextrafik. Grafik: Movia.