Frederikssund Kommunes logo

Nyhedsarkiv for 2022

9. marts 2020Genoptagelse af nogle sager om tabt arbejdsfortjeneste.

Forældre, der har modtaget dækning for tabt arbejdsfortjeneste for at passe et alvorligt sygt eller handicappet barn siden den 1. januar 2012, og som har været omfattet af ydelsesloftet, kan måske få behandlet sin sag på ny.

6. marts 2020Informationsmøde om boliger ved Færgevej

Frederikssund Kommune inviterer nu til informationsmøde om lokalplanforslag nr. 133 og kommuneplantillæg nr. 012 for et boligområde ved Færgevej, der er i offentlig høring.

6. marts 2020Svømmehallen åbner i august

Lørdag den 15. august 2020 bliver en festlig dag i Frederikssund Kommune. Det er nemlig dagen, hvor den nye svømmehal bliver indviet.
Svømmehallens varmtvandsbassin og den næsten færdige rutsjebane. Foto: Frederikssund Kommune.

4. marts 2020Sundhedsberedskabet øges igen

Frederikssund Kommunes følger Sundhedsstyrelsens anbefalinger om coronasmitte. Det betyder, at borgere, der er udrejst fra et af de særlige risikoområder inden for de seneste 14 dage, skal holde sig hjemme.
Illustration af bakterieceller fra Coronavirus. Grafik: Pixabay.

2. marts 2020Skraldemanden må ikke alligevel…

Indtil nu har skraldebilerne i Frederikssund Kommune benyttet Kronprins Frederiks Bro på baggrund af en dispensation fra politiet. Nu har Nordsjællands Politi imidlertid trukket dispensationen tilbage.
Skraldebil, der kører skrald for Frederikssund Kommune. Foto: Frederikssund Kommune.

28. februar 2020Elever lærer om familieøkonomi

Eleverne på Slangerup Skole afdeling Kingo har i en uge arbejdet med familieøkonomi og budgetter og alt hvad der dertil hører. Det har givet eleverne indsigt i, hvad ting faktisk koster.
Bertram og Daniel arbejder på deres fiktive budget. Foto: Frederikssund Kommune.

28. februar 2020Borgmestre mødtes med transportministeren

Sekskommunesamarbejdet om infrastruktur har fredag den 28. februar holdt møde med transportministeren om vigtige infrastrukturprojekter i Nordsjælland.
Borgmestrene i sekskommunesamarbejdet mødtes med transportministeren. Foto: Halsnæs Kommune.

28. februar 2020Coronavirus øger sundhedsberedskab

Da der nu er konstateret coronavirus i Danmark informerer Frederikssund Kommune nu borgere og ansatte om, hvordan man bør forholde sig.
God håndhygiejne er vigtigt for at forebygge alle former for smitte. Foto: Colourbox.

26. februar 2020Idrætsfolk og frivillige blev hædret

Slangerup Idræts- og Kulturcenter var tirsdag den 25. februar rammen om den årlige prisfest for idrætten og kulturen. Udover de tre ”store” priser blev 125 sportsfolk anerkendt for deres præstationer i årets løb.
125 sportstalenter blev anerkendt for deres resultater i løbet af året. Foto: Kenneth Jensen.

24. februar 2020Nyt skattecenter åbner i Frederikssund

Skatteministeriet har besluttet at et af to nye skattecentre skal ligge i Frederikssund. Centret kommer til at have mellem 100 og 150 nye arbejdspladser.
Borgmester John Schmidt Andersen og skatteminister Morten Bødskov fortæller om det nye skattecenter, der åbner i Frederikssund i 2020. Foto: Frederikssund Kommune.