Frederikssund Kommunes logo

Nyhedsarkiv for 2022

29. april 2020Tak for indsatsen

Frederikssund Kommunes Covid19-stab sender her en hilsen og tak for indsatsen til alle kommunens medarbejdere.
Hovedindgangen ved Frederikssund Rådhus. Foto: Frederikssund kommune.

27. april 2020De fleste lokale virksomheder holder sig oven vande, men er bekymrede for fremtiden

En række af kommunens mellemstore og store virksomheder har været godt rustede til at klare sig gennem coronakrisens første tid. De mindre virksomheder samt visse specifikke brancher er noget hårdere ramt. Alle er dog bekymrede over, hvad fremtiden vil bringe, og hvad udviklingen rundt om i verden kommer til at betyde for det lokale erhvervsliv.
Figur 1 viser oversigt over virksomhedernes omsætning. Grafik: Frederikssund Erhverv.

27. april 2020Ingen mini-SFO og mini-klub i år

På grund af situationen med coronavirus har Uddannelsesudvalget og Opvækstudvalget besluttet, at mini-SFO og mini-klub suspenderes i år. I stedet skal børnene blive i deres nuværende institutioner indtil efter sommerferien.
To drenge i et klatrestativ. Foto: Kenneth Jensen.

24. april 2020Kontoret er skiftet ud med legeplads

Normalt sidder han på et kontor på Torvet 2 i Frederikssund og arbejder med store rapporter og undersøgelser. Men for tiden er udviklingskonsulent Morten Holst Nielsens arbejdsplads flyttet til Børnehuset Tumlebo, hvor hverdagen er en helt anden, end han er vant til.
Tre børn og Morten Holst Nielsen arbejder med træ. Foto: Børnehuset Tumlebo

24. april 2020Hede Danmark arbejder i weekenden

Da skoler og dagtilbud bruger dagene udendørs, kan Hede Danmark ikke komme til at vedligeholde arealerne i normal arbejdstid. Derfor tager de nu weekenden i brug.
Arbejdsbil fra Hede Danmark holder under træer. Foto: Frederikssund Kommune.

22. april 2020Nu kan du låne bogposer to-go

Danmarks biblioteker har været midlertidigt lukket siden midten af marts, og det vil desværre fortsætte frem til den 11. maj 2020. Derfor igangsætter Frederikssund Bibliotekerne nu det nye tiltag "Klik og Hent: Bogposer To-Go"
Bogposer to go.

21. april 2020Ny taskforce skal hjælpe erhvervslivet

En række erhvervsfolk, byrådspolitikere, kommunalt ansatte og to folketingspolitikere har sagt ja til at være med i en ny taskforce. Sammen skal de 20 medlemmer komme med konkrete bud på, hvordan erhvervslivet i Frederikssund Kommune kan undgå de værste følger af coronakrisen.
Tømrer lægger nyt tag på et hus. Foto: Frederikssund Kommune.