Frederikssund Kommunes logo

Nyhedsarkiv for 2022

6. april 2020Smittede borgere flyttes til Tolleruphøj

Søndag den 5. april flyttede fem coronasmittede borgere fra omsorgscenteret Pedershave til de midlertidige pladser på Tolleruphøj i Frederikssund for at mindske smitterisikoen på Pedershave.
Dispenser til håndsprit og skilt på dør, der opfordrer til afspritning af hænder. Foto: Kenneth Jensen.

6. april 2020Puljer til fritidslivet

Også kultur- og fritidslivet er presset i den aktuelle situation med Covid-19. Vi har derfor samlet et overblik over en række støttemuligheder.
Tre drenge med en fodbold på DOMEN som Nordea Fonden sponsorerede i foråret 2016. Foto Kenneth Jensen.

6. april 2020Hvordan påvirker coronakrisen din virksomhed?

Frederikssund Erhverv undersøger i øjeblikket, hvordan det lokale erhvervsliv er påvirket af coronakrisen. Deltag i spørgeskemaundersøgelsen og hjælp os med at få overblik.
Mand svejser jernramme med klar blå svejseflamme. Foto: Frederikssund Kommune.

6. april 2020S-toget holder stille i påsken

På grund af arbejdet med Vinge Station er der ingen S-togsdrift mellem Frederikssund og Ølstykke fra den 9. – 14. april.
S-tog holder stille ved perronen på Frederikssund Station. Foto: Frederikssund Kommune.

2. april 2020Brug for flere sundhedsfaglige borgere

På to uger har 87 borgere meldt sig frivilligt til at hjælpe med opgaver inden for sundhed og omsorg. Nogle er allerede blevet ansat i midlertidige stillinger, men Frederikssund Kommune kan godt bruge flere med sundhedsfaglig baggrund.
Sundhedsfaglig medarbejder iført værnemidler som maske, forklæde og handsker. Foto: Kenneth Jensen.

2. april 2020Pas på IT-kriminelle

IT-kriminelle forsøger at udnytte coronakrisen til at snyde sig til personlige oplysninger. Her får du fem gode råd til, hvordan du undgår at gå i fælden.
Fingre på et tastatur. Foto: Kenneth Jensen.

2. april 2020Webinarer for erhvervslivet

Har du en virksomhed og har du brug for hjælp til at håndtere coronakrisen? Så stiller Erhvervshus Hovedstaden blandt andet en række webinarer til rådighed.
Mand svejser metalramme med klar blå svejseflamme. Foto: Frederikssund Kommune.

2. april 2020Manglende gadelys i Slangerup

Arbejdet med at anlægge cykelstier og nyt fortov på Brobæksgade i Slangerup betyder, at der i en måneds tid vil mangle gadelys visse steder i byen.
Ny cykelsti er ved at blive anlagt på Brobæksgade i Slangerup. Kantstenen er sat og der mangler asfalt. Det kommende arbejde vil gå ud over gadebelysningen i april og maj. Foto: Frederikssund Kommune.

2. april 2020Status på sundhedstilbud

For at forebygge spredning af smitte med coronavisrus løses kun absolut nødvendige opgaver på Sundhedsområdet. En række tilbud er derfor lukket ned – mens andre fortsætter med ændringer. Få overblikket her.
Medarbejder med tre borgere liggende på jorden, i gang med genoptræning af knæ. Foto: Kenneth Jensen, Frederikssund Kommune.

1. april 2020Rent vand til møgungerne

Vandforsyningsselskabet Novafos vil med en ny kampagne have private haveejere til at droppe brugen af kemiske bekæmpelsesmidler i haven til gavn for både grundvand og biodiversitet.
To børn står foran parcelhushave. I billedet ses en dunk sprøjtegift og overskriften Rent vand til møgungerne. Grafik: Novafos.