Frederikssund Kommunes logo

Erhvervsservice

I Frederikssund Kommune er vi optagede af at skabe de bedste rammer for eksisterende og nye virksomheder. Vi holder af at se visioner blive til virkelighed.


Vi bestræber os på at have fokus på erhvervslivet - lige fra iværksætterne, de små og mellemstore virksomheder til de helt store industrier – og har gennem de sidste tre-fire år arbejdet målrettet på at gå fra en myndighedsrolle til en servicerolle i samspillet med erhvervslivet. Vi er først og fremmest optaget af at finde løsninger, der tilgodeser virksomhedernes- og detailhandlens behov. En god erhvervsservice er forankret i mange områder af kommunens administration.

Erhvervslivets indgang til kommunen hedder Erhvervsservice. Vi skræddersyr hurtige og effektive forløb i forbindelse med bygge- og miljøtilladelser, udarbejdelse af kommune- og lokalplaner, uformel og fortrolig sparring og effektivt rekrutteringsservice. Vi har desuden fokus på opkvalificering af arbejdskraft og en stadig udbygning af uddannelsestilbuddene i kommunen.

Erhvervsservicen har kontakt med mange virksomheder via nyhedsbrevet ”Erhvervsnyt”, telefon, mail, besøg samt en årlig Erhvervskonference.

Hvis du ikke kan finde svar på det, du søger, eller hvis du bare hellere vil have en direkte snak med os, er du altid velkommen til at ringe eller sende os en mail.

Erhverv vil du finde oplysninger om erhvervsudvikling i kommunen, Erhvervs- og Vækstpolitikken, erhvervsopgaver mv.

Du vil også kunne finde relevante oplysninger om rekruttering, opkvalificering af medarbejdere mv. på Jobcenterets side.

Skoler og SFO kan du sågar læse mere om bl.a. MakerVærket og erhvervspraktik.

Find din erhvervsmedarbejder

Erhvervs- og turismekonsulent
Sune Kohl Bomholt Rasmussen
Center for By og Landskab
      Erhvervsplaymaker
Dorthe Christensen
Center for Børn og Skole

Dette er et billede af erhvervs- og turismekonsulent, Sune Kohl Bomholt Rasmussen.

 

Dette er et billede af erhvervsplaymaker Dorthe Christensen.

Mobil: 23 44 04 55
E-mail: skbra@frederikssund.dk

 

Mobil: 51 24 31 53
E-mail: dchrn@frederikssund.dk

Uddannelsesambassadør
/ Virksomhedskonsulent
Annette Schandorph
Job- og Virksomhedsindsats
 

Dette er et billede af uddannelsesambassadør, Annette Schandorph.

  

Mobil: 23 48 70 40
E-mail: an472@frederikssund.dk