Frederikssund Kommunes logo

Erhvervsservice

I Frederikssund Kommune er vi meget optagede af at skabe de bedste rammer for eksisterende og nye virksomheder. Vi holder af at se visioner blive til virkelighed.


Vi bestræber os på at have fokus på erhvervslivet - lige fra iværksætterne, de små og mellemstore virksomheder til de helt store industrier – og har gennem de sidste tre år arbejdet målrettet på at gå fra en myndighedsrolle til en servicerolle i samspillet med erhvervslivet. Vi er først og fremmest optaget af at finde løsninger, der tilgodeser virksomhedernes- og detailhandlens behov.

En god erhvervsservice er forankret i mange områder af kommunens administration. Du kan danne dig et overblik over alle de forhold, der spiller ind på Frederikssund Kommunes erhvervsside.

Erhvervslivets indgang til kommunens erhvervsservice hedder Erhvervsservice. Vi skræddersyr hurtige og effektive forløb, når I søger bygge- og miljøtilladelser, vi udarbejder kommune- og lokalplaner, tilbyder uformel og fortrolig sparring og har en effektivt rekrutteringsservice. Vi har desuden fokus på opkvalificering af arbejdskraft og en stadig udbygning af uddannelsestilbuddene i kommunen.

Erhvervsservicen har kontakt med mange virksomheder via nyhedsbrevet ”Erhvervsnyt”, telefon, mail, besøg samt en årlig Erhvervskonference.

Hvis du ikke kan finde svar på det, du søger, eller hvis du bare hellere vil have en direkte snak med os, er du altid velkommen til at ringe eller maile. Vi lover at vende hurtigt tilbage. 

Kontakt

Sune Kohl Bomholt Rasmussen
Erhvervskonsulent
Tlf.: 23 44 04 55