Gå til sidens indhold
Frederikssund Kommunes logo

Frederikssund kommune udbyder service og vedligeholdelse af ventilationsanlæg

 

Aftaleperiode:Rammeaftalen forventes at træde i kraft den 1. december 2016 og udløber den 30. november 2018, dog med en option på forlængelse i op til yderligere 2 x 1 år.

Udbudstype:Udbuddet gennemføres som et offentligt udbud i henhold til udbudsloven (L nr. 1564 af 15/12/2015).

Omfang:Frederikssund Kommune udbyder service og vedligeholdelse af bestående ventilationsanlæg i mange af kommunens ejendomme.

Udbuddet omfatter ca. 245 anlæg. Udbuddet omfatter servicering og mindre vedligeholdelse af ventilationsanlæg udført i overensstemmelse med systematikken og indholdet i VENT, jf. Teknologisk Instituts beskrivelser.

Udbuddet omfatter udførelse af serviceeftersyn samt udførelse af løbende mindre reparationer og mindre vedligeholdelse.

 

Tildelingskriterier:Tildeling af Rammeaftalen vil ske til den tilbudsgiver, der harafgivet det økonomisk mest fordelagtige tilbud, hvilket vil blive identificeret ved brug af tildelingskriteriet ”Pris”.


Tilbudsfrist:
11. oktober 2016 kl. 12.00

Udbudsmateriale:Udbudsmaterialet kan rekvireres digitalt igennem Mercell Danmark A/S. For at deltage i opgaven kopieres nedenstående link til din internet browser eller du kan klikke direkte på det:

http://permalink.mercell.com/61197227.aspx

Her tilmelder du dig opgaven ved at trykke på ikonet foroven: ”Jeg ønsker adgang”. Såfremt du ikke er licenshaver hos Mercell Danmark A/S skal du udfylde en registrering af dit firma. Denne registrering er nødvendig for din videre deltagelse og er uden omkostninger.