Gå til sidens indhold
Frederikssund Kommunes logo

Igangværende udbud

Begrænset EU-udbud afdrift, vedligeholdelse og modernisering af vejbelysningsanlæg for fire nordsjællandske kommuner

Frederikssund Kommune, Ballerup Kommune, Roskilde Kommune & Furesø Kommune (i fællesskab "Kommunerne") ønsker at gennemføre et fælles udbud af drift, vedligeholdelse og modernisering af vejbelysningsanlæg i Kommunerne.

Udbuddet omfatter følgende fire delaftaler. Den kommune, som kan indkøbe på den pågældende delaftale, er anført i parentes:

  • Delaftale 1:     Drift, vedligeholdelse og modernisering af vejbelysning i Frederikssund Kommune (Frederikssund Kommune).
  • Delaftale 2:     Drift, vedligeholdelse og modernisering af vejbelysning i Ballerup Kommune (Ballerup Kommune).
  • Delaftale 3:     Drift, vedligeholdelse og modernisering af vejbelysning i Roskilde Kommune (Roskilde Kommune).
  • Delaftale 4:     Drift og vedligeholdelse af vejbelysning i Furesø Kommune (Furesø Kommune).

Der vil blive indgået én kontrakt om hver delaftale mellem vindende tilbudsgiver og den kommune, som er anført i parentes ovenfor.

Udbuddet gennemføres som et begrænset EU-udbud med frist for anmodning om prækvalifikation den 10. marts 2015, kl. 12.00.

Kommunerne har valgt at gennemføre denne opgave digitalt igennem Mercell Danmark A/S.

For at deltage i opgaven kopieres dette link til din internet browser: http://permalink.mercell.com/49050263.aspx  

Her tilmelder du dig opgaven ved at trykke på ikonet foroven: ”Meld din interesse”. Såfremt du ikke er licenshaver hos Mercell Danmark A/S skal du udfylde en registrering af dit firma. Denne registrering er nødvendig for din videre deltagelse og er uden omkostninger. Efter afsendelse af registreringen har du gratis adgang til alle udbudsdokumenter. Du vil modtage login koder til www.mercell.dk indenfor normal arbejdstid og kan derefter afsende dit tilbud/ansøgning.